Καββαδάς: “Ανυπομονώ να αγωνιστώ” (vid)

“Σταδιακά θα αρχίσω να παίρνω χρόνο συμμετοχής”, δηλώνει ο δυναμικός σέντερ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Βασίλης Καββαδάς «έβγαλε» το σύνολο της «κυανόλευκης» προετοιμασίας, χωρίς να κινηθεί σε εντατικούς ρυθμούς και δεν συμμετείχε ούτε σε έναν φιλικό ή επίσημο αγώνα του Ηρακλή ως τώρα.

Ο λόγος έχει να κάνει με το «πάθημα», το οποίο «κουβαλά» από τη θητεία του στην ΑΕΚ, καθώς εκεί βιάστηκαν να τον επανεντάξουν αγωνιστικά ύστερα από τραυματισμό στο γαστροκνήμιο (γάμπα), με συνέπεια να τραυματιστεί εκ νέου στο ίδιο σημείο και έκτοτε να ταλαιπωρείται από ευαισθησία τραυματισμών σε ένα τόσο κρίσιμο για έναν καλαθοσφαιριστή σημείο του σώματος.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα ήθελε πολύ να έχει τον έμπειρο σέντερ ετοιμοπόλεμο, καθώς θα του προσέφερε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που του δίνουν στη θέση «5» οι εκρηκτικοί και αλτικοί Γκάρετ και Ντέιβις, με τον Έλληνα ψηλό να διαθέτει όγκο, δύναμη και εκτόπισμα.

Όπως έχει εξηγήσει ο κόουτς των «κυανολεύκων», ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην αγωνιστική δραστηριοποίησή του, αλλά – πλέον – το μόνο, που καλείται να ξεπεράσει, είναι την ψυχολογική παράμετρο επανένταξης στην αγωνιστική δράση.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 δήλωσε πολύ κοντά στην επιστροφή και σημείωσε ότι σταδιακά θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής:

Οι τελευταίες εξελίξεις στον μπασκετικό μας ΗΡΑΚΛΗ και η συνέντευξη του Βασίλη Καββαδά. (10-10-2019) ????

Gepostet von Η Μ Ι Θ Ε Ο Σ 1908 am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Πηγή βίντεο: ΗΜΙΘΕΟΣ 1908

Σχετικά Άρθρα

Back to Top