Πάθος και πόθος νίκης μέσα στο κατάμεστο «κλουβί» (18:15-ΕΡΤ2)

Με το Ιβανώφειο να αναβιώνει στιγμές από το ιστορικό παρελθόν του μπασκετικού Ηρακλή, οι «κυανόλευκοι» κυνηγούν τη νίκη κόντρα στον Άρη…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ώρα της πρώτης εντός έδρας μάχης του Ηρακλή στη Basket League, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, έχει φτάσει.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζει τον Άρη, τρείς μόλις μέρες μετά την επικράτηση στο… θρίλερ του Αλεξανδρείου και την κατάκτηση της πρόκρισης στο κύπελλο και επιδιώκει την πρώτη νίκη της στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής καλαθοσφαίρισης μετά τη μεγάλη επιστροφή.

Τεράστιο όπλο για τον Ημίθεο, το «πύρινο κλουβί» του Ιβανωφείου, με τον κόσμο της ομάδας να έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια πριν την ημέρα του αγώνα και να είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα στη μπασκετική έδρα του.

Με πολύ πάθος αλλά και πολύ σύνεση, οι Ηρακλειδείς επιθυμούν να ωθήσουν το αγωνιστικό σύνολο του «Γηραιού» προς την επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι, ενώ είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να προστατέψουν το τεράστιο όπλο της έδρας από κάθε λογής παρεκτροπές.

Η τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων φιλοδοξεί να δει το αγωνιστικό σύνολο να αποδίδει σαφώς καλύτερα από τα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς (με Περιστέρι και Άρη), αλλά και να παρατηρήσει βελτίωση στην αγωνιστική προσφορά βασικών στελεχών, που μέχρι τώρα υστερούν, με πρωτεύοντα – πάντως – στόχο τη νίκη.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Άρη στο Ιβανώφειο θα αρχίσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top