Η «σκληρή» πρεμιέρα της μεγάλης επιστροφής (15:45-ΕΡΤPLAY3)

Κόντρα στο ισχυρό Περιστέρι, στο «Ανδρέας Παπανδρέου», το πρώτο τζάμπολ του Ηρακλή στην Α1, μετά από οκτώ χρόνια.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αυτήν τη μέρα την ανέμεναν με τεράστιο οπαδικό πόθο όλοι οι Ηρακλειδείς και την προσδοκούσε όλος ο οργανισμός και η κοινωνία του Ημίθεου.

Μετά από οκτώ χρόνια προσπαθειών και περιπλάνησης στα χαμηλότερα κλιμάκια του ελληνικού μπάσκετ, ο Ηρακλής, ο καθιερωμένα μεγάλος Ηρακλής του παρελθόντος του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού χώρου στο άθλημα, επανέρχεται στα μεγάλα σαλόνια και αρχίζει εκεί την προσπάθειά του.

Περιθώρια για ομαλή μετάβαση δεν υπάρχουν για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, καθώς η νέα πραγματικότητα ανοίγεται μπροστά της με απαιτητικό τρόπο.

Πρώτος αντίπαλος – εμπόδιο στην πρεμιέρα της μεγάλης επιστροφής, το ισχυρό Περιστέρι, που ξόδεψε ένα σημαντικό μπάτζετ, προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα με αξιοσημείωτη πληρότητα σε όλες τις θέσεις.

Οι «κυανόλευκοι» ταλαιπωρήθηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, έχοντας ένα ρόστερ στο οποίο οι 9 από τους 11 βασικούς παίκτες τους είναι νεοεισερχόμενοι και οι μισοί από αυτούς έχασαν σημαντικότατο μέρος των φιλικών προετοιμασίας.

Μολαταύτα, ο κόουτς και όλοι στην ομάδα αισιοδοξούν ότι το αγωνιστικό σύνολο του Ημίθεου θα «βγάλει» ποιότητα μέσα στην αντίπαλη έδρα, θα φανεί ανταγωνιστικό, θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη…

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει στη διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό, με τους Ζάρα και Καββαδά να έχουν πλήρη προπονησιακή συμμετοχή μόνο τις τελευταίες μέρες πριν το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση Περιστερίου – Ηρακλή θα διεξαχθεί στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», θα αρχίσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση διαδικτυακά από το ΕΡΤPLAY3.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top