Άνοιξε ο δρόμος για την Α1! Με αντιπάλους, που τους έχει “2-0” στα play offs!

Ο Ηρακλής υποδέχεται στην πρώτη φάση τον Χαρίλαο Τρικούπη και με μία νίκη αναμένει τον νικητή του ζευγαριού Καρδίτσας – Καστοριάς, κόντρα στον οποίο αρκεί – επίσης – μία νίκη στο Ιβανώφειο!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Ηρακλής αρκεί να είναι σοβαρός και να εκμεταλλευτεί τη δυναμική του Ιβανωφείου στα play offs, μετά τη συγκρότηση της τετράδας, που θα δώσει τη μάχη για την άνοδο.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν το προνόμιο να αντιμετωπίσουν – τελικά – τρεις αντιπάλους, τους οποίους έχουν στο 2-0 στις νίκες της κανονικής περιόδου, δηλαδή Χαρίλαο Τρικούπη, Καστοριά και Καρδίτσα, καθώς έμειναν εκτός οι… “δύσκολοι” του 1-1, δηλαδή Ερμής Αγιάς, Διαγόρας Δρυοπιδέων.

Ο Ημίθεος θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τον Χαρίλαο Τρικούπη, αρχίζοντας τη σειρά από το Ιβανώφειο (πιθανότατα την Τετάρτη 15/5) και χρειάζεται μία και μόνο νίκη για να προκριθεί στην τελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς Καστοριά – Καρδίτσα, η οποία αρχίζει από το 1-1.

Και στην τελική φάση, η οποία θα αρχίσει με αγώνα στο Ιβανώφειο (με τον Ηρακλή να έχει περισσότερες μέρες ανάπαυσης) απαιτείται μία και μόνη νίκη για να σφραγιστεί η άνοδος στην Basket League!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top