Η επιθετική «στειρότητα» τον «καθήλωσε» στην ισοπαλία

Ο Ηρακλής δεν είχε επιθετικές απαντήσεις στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Δόξα, έμεινε στο 0-0 και αυξάνει το βαθμολογικό πρόβλημα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ημίθεος δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το βήμα προς τα εμπρός, μέσα από τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο, μένοντας στο – κακό για εκείνον – αποτέλεσμα της «λευκής» ισοπαλίας.

Οι «κυανόλευκοι» σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο με κακή οργάνωση παιχνιδιού και πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, έχοντας, ωστόσο, τη μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ρόβα, για να ανοίξουν το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η αντικατάσταση του Νιάμπουγιου με τον Ορφανίδη φα΄νηκε να δίνει λύσεις στον τομέα της παραγωγής φάσεων μπροστά στα αντίπαλα καρέ, όμως η αδυναμία στο σκοράρισμα καθήλωσε τους γηπεδούχους στο «μηδέν».

Ο Ρόβας και ο Κλέιτον έχασαν απίστευτα τετ α τετ, με συνέπεια η ισοπαλία να είναι η μοιραία κατάληξη της αναμέτρησης.

Χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ηρακλής βλέπει το βαθμολογικό πρόβλημά του να διογκώνεται και τη συνέχεια να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη…

Οι κορυφαίες στιγμές του αγώνα

9΄ Επικίνδυνη σέντρα του Βιλτή από το ύψος της περιοχής, από τα αριστερά, μπλοκάρει ο Μένκα.

24΄ Σουτ Μπαϊκαρά λίγο έξω από την περιοχή, μετά από σειρά από κόντρες, άουτ.

29΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Ροζέριο, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Κρητικό, ο οποίος σουτάρει δυνατά, αλλά άστοχα.

30΄ Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Ηρακλή, με τον Ντούνη να βγάζει τον Ρόβα από αριστερά μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος εκτελεί, αποκρούσει με το πόδι στην κλειστή γωνία του ο Μένκα, στο ριμπάουντ και πάλι ο Ρόβα, που επιχειρεί νέο σουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

41΄ Εκτέλεση φάουλ για τη Δόξα, απόκρουση από τους αμυνομένους, ριμπάουντ εκτός περιοχής από τον Μπαϊκαρά και δυνατό σουτ του τελευταίου, άουτ.

47΄ Εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής από τον Ροζέριο, άουτ.

48΄ Μακρινή μπαλιά προς τον Ορφανίδη, μπαίνει μόνος από τα αριστερά στην περιοχή, αλλά αστοχεί.

49΄ Νέα φάση για τον Ηρακλή, με τον Κλέιτον να επιχειρεί την ατομική ενέργεια και να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, αλλά να αστοχεί από κοντά στην τελική ενέργεια.

54΄ Ατομική ενέργεια από τον Κρητικό, ο οποίος ανακόπτεται λίγο έξω από τη μικρή περιοχή από τον Κωστούλα.

56΄ Εκπληκτική ευκαιρία για τον Ηρακλή, με σουτ του Κλέιτον να κοντράρεται και τη μπάλα να φτάνει στον Ρόβα, ο οποίος μόνος με τον Μένκα εκτέλεσε για να σώσει εντυπωσιακά με το πόδι ο Μένκα.

58΄ Δυνατό βολέ του Κλέιτον έξω από την περιοχή, άουτ.

62΄ Προβολή Ρόβα εντός περιοχής, την τελευταία στιγμή ο Ρουγκάλας έκοψε, προ του αφύλαχτου Ντούνη.

71΄ Ατομική ενέργεια από τα δεξιά από τον Κλέιτον, μπαίνει στην περιοχή και πασάρει προς τον Ντούνη, αλλά κόβει τελευταία στιγμή ο Ρουγκάλας.

90΄ +2΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Κρουθ, κεφαλιά του Καψάλη, άουτ.

Οι συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαγκιόζης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κωστούλας (78΄ Κουκόλης), Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Ντούνης (84΄ Β. Παπαδόπουλος), Ρόβας, Νιάμπουγιου (46΄ Ορφανίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης (76΄ Λεμονής), Μακρής, Ροζέριο (90΄+3΄ Σάλβα Τσαμόρο), Μπαϊκαρά, Κρητικός (65΄ Κρουθ).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top