Αγώνας «έξι βαθμών» για τον Ηρακλή (15:00 – ΕΡΤ3)

Ο Ημίθεος, στο ντεμπούτο του Μαρσέλο Τροΐζι στον πάγκο του, θέλει νίκη και μόνο νίκη απέναντι στη Δόξα, που έχει τον ίδιο στόχο με τους «κυανόλευκους».

«Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς», υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός και μόνο άδικο δεν έχει. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Ηρακλή, ο οποίος, μετά από μία περιοδεία στην ελληνική επαρχία, μοίρασε χαρά σε απίθανα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα και κατρακύλησε στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Συνεπώς χρειάζεται άμεσα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να εξασφαλίσει το απολύτως ελάχιστο, δηλαδή την παρουσία του στη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Απέναντι στη Δόξα Δράμας, στη σημερινή σκληρή μάχη του Καυτανζογλείου, «καίγεται» για την κατάκτηση της νίκης, καθώς πρόκειται για παιχνίδι, από αυτά, που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «έξι βαθμών». Ένα τρίποντο για τους «κυανόλευκους» θα σημάνει αυτομάτως και την αντίστοιχη απώλεια βαθμών για τους Δραμινούς, οι οποίοι έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο και αυτό μεγεθύνει τη σημασία του αγώνα.

Στο ντεμπούτο του στον «κυανόλευκο» πάγκο, ο Μαρσέλο Τροΐζι, έχει να διαχειριστεί τις απουσίες του Καχριμάν (έχασε πολλές προπονήσεις απουσιάζοντας στην πατρίδα του), του Καζναφέρη (τιμωρημένος) και του Καθάριου (εξακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα).

Έχει την επιστροφή του Περόνε, αλλά θα κρίνει την τελευταία στιγμή αν ο Αργεντινός είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην τελική 18άδα, όπως και του Μπορίκο, ο οποίος όμως έχασε πολλές προπονήσεις, λόγω των διεθνών υποχρεώσεών του, ενώ θα φανεί σε ποια κατάσταση θα είναι τελικά και ο Νιάμπουγιου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις.

Στην 20άδα (από την οποία σήμερα θα προκύψει η τελική 18άδα του Ημίθεου) μετέχουν οι:

Γιαγκιόζης, Γρηγοριάδης, Βιτλής, Κουτρομάνος, Νιάμπουγιου, Κουκόλης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παπαδόπουλος Γ., Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μουνιόθ, Ντούνης, Κλέιτον, Ρόβας, Περόνε, Παυλίδης, Παπαδόπουλος Β., Μπορίκο.

Ο αγώνας Ηρακλής – Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο, θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ3.

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top