“Τα λένε” και ξεκαθαρίζουν την κατάσταση, Τομ – Θεοδωρίδης

Τεράστιο ζήτημα με την απόφαση του Ηλία Θεοδωρίδη να αναστείλει από πλευράς του τη διαδικασία χρηματοδότησης της ΠΑΕ.

Το γεγονός ότι ο Ηλίας Θεοδωρίδης αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα πράγματα της ομάδας, πρωτίστως σε επίπεδο οικονομικής συνδρομής, δημιουργεί πρόβλημα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος προφανώς υπολόγιζε στον βασικό διοικητικό συνεργάτη του, ιδίως τη δεδομένη χρονική περίοδο, κατά την οποία κρίνονται πολλά σημαντικά θέματα, που έχουν να κάνουν με ρυθμίσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων, ενόψει αδειοδότησης.

Ο Τομ Παπαδόπουλος αναμένεται αύριο στην Αθήνα και την Κυριακή θα μεταβεί στην Άρτα για τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, όμως εξέχουσα θέση στην ατζέντα του έχει η συνάντησή του με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θα επιχειρήσει σε εκ του σύνεγγυς επαφή να διαπιστώσει αν, όντως, η απόφαση του Ηλία Θεοδωρίδη να απόσχει από τη χρηματοδότηση της διοικητικής προσπάθειας στο «κυανόλευκο» ποδόσφαιρο είναι οριστική και, αν ναι, σε ποιο βαθμό.

Είναι αλήθεια ότι ο ομογενής επιχειρηματίας έχει διαθέσει ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό για τις ανάγκες της ΠΑΕ και της ομάδας μέχρι τώρα, όμως, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, έχει περιορίσει τις μεγάλης έκτασης καταβολές χρημάτων, βασιζόμενος και στην αρωγή του Ηλία Θεοδωρίδη. Κατά συνέπεια, αν και εφόσον ο τελευταίος παραμείνει αμετακίνητος στο συγκεκριμένο ζήτημα, το πρόβλημα θα είναι σημαντικό και καίριο…

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top