Για την επιστροφή στις νίκες, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας

Με υπηρεσιακό κόουτς, χωρίς τον Αγγελακόπουλο και – πιθανώς – τον Γιαννακίδη, ο Ηρακλής, υποδέχεται στο Ιβανώφειο τους – περιορισμένης δυναμικής, φέτος – Πατρινούς.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πολύ ορθώς πράττοντες οι ιθύνοντες του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή, εκμεταλλεύτηκαν δύο δεδομένες παραμέτρους και δεν βιάστηκαν στην επιλογή και συμφωνία με τον άνθρωπο, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στον πάγκο της ομάδας: η πρώτη αφορά στο γεγονός ότι έχουν μπροστά τους μία αναμέτρηση, τη σημερινή, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στο Ιβανώφειο, δηλαδή έναντι ενός αντιπάλου πολύ περιορισμένης δυναμικής, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, τον οποίο ο Ημίθεος, ακόμη και με… προβληματική εμφάνιση, μπορεί να νικήσει, ενώ η δεύτερη παράμετρος αφορά στο γεγονός ότι αυτής της αναμέτρησης έπεται διακοπή της αγωνιστικής δράσης.

Επομένως, αφενός μεν, δεν εκβίασαν καταστάσεις στο θέμα του νέου κόουτς, υπό τον κίνδυνο μιας πρόχειρης επιλογής (μετά την αδυναμία, που εξέφρασαν Τακιανός και Ζιάγκος να απεγκλωβιστούν από τη συνεργασία τους με κυπριακούς συλλόγους), αφετέρου δε, έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό τους για την καλύτερη (πάντοτε κατά τη δική τους κρίση) επιλογή και συμφωνία.

Στον αγώνα του σημερινού απογεύματος στο Ιβανώφειο, ο «Γηραιός» θα παραταχθεί με υπηρεσιακό κόουτς τον μέχρι πρότινος assistant coach του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, Γιάννη Ντάγιο, ο οποίος έχει να διαχειριστεί μία δεδομένη απουσία και ενδεχομένως και μία δεύτερη.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Αγγελακόπουλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με το Μαρούσι, δεν είναι ετοιμοπόλεμος ούτε για τη σημερινή κόντρα στους Αχαιούς, ενώ ο Μιχάλης Γιαννακίδης ταλαιπωρείται από τραύμα στον δικέφαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ως προς τη συμμετοχή του.

Ο αγώνας Ηρακλής – Απόλλων Πάτρας θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top