Με συνολική οικονομική συνδρομή περί τα 600.000 ευρώ, «καλύπτει» την ΠΑΕ

Ο Τομ Παπαδόπουλος, τα μη διαθέσιμα χρήματα του μετοχικού κεφαλαίου και το επικείμενο «άνοιγμα» του λογαριασμού…

Πριν καν καταστεί «κυρίαρχος του παιχνιδιού» στο ποδόσφαιρο του Ηρακλή, ο Τομ Παπαδόπουλος , είχε προλάβει να καταδείξει τις προθέσεις του για οικονομική ενίσχυση της ομάδας, χαράσσοντας έναν δρόμο, στον οποίο εξακολουθεί να βαδίζει και τώρα, ως ιδιοκτήτης, πλέον, της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Όταν ο Παύλος Μυροφορίδης αγωνιζόταν προκειμένου να συγκροτήσει ένα ρόστερ πρωταθλητισμού, χωρίς τα απαραίτητα οικονομικά εχέγγυα, είχε βρει συμπαραστάτη τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος τροφοδοτούσε σε οικονομικό επίπεδο την όλη προσπάθεια, ενόσω διατηρούσε απλώς το ρόλο του υποψηφίου επενδυτή της – υπό σύσταση τότε – ΠΑΕ. Ήδη, από εκείνη την περίοδο είχε διαθέσει ένα ποσό, το οποίο ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην αποφασιστική κίνηση της μαζικής κατάθεσης του ποσού, το οποίο απαιτείτο προκειμένου  να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ και να καταστεί ιδιοκτήτης της.

«Κλεισμένα» τα χρήματα, λόγω γραφειοκρατικής δυσκαμψίας 

Ωστόσο, ως ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατική δυσκαμψία, που αφορούσε άμεσα στο διαθέσιμο των χρημάτων του μετοχικού κεφαλαίου. Οι 320 και πλέον χιλιάδες του κεφαλαίου παρέμειναν μη διαθέσιμες μέχρι τώρα, δυσχεραίνοντας το έργο του Τομ Παπαδόπουλου στον τομέα της κάλυψης των πολλών και σημαντικών τρεχουσών οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ.

Έφτασε στα 600 και τακτοποιεί τα πάντα

Μολαταύτα, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» αποφάσισε – τελικά – ότι δεν θα έπρεπε να αναμένει τον «απεγκλωβισμό» των χρημάτων του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες, που επείγουν και προχώρησε σε περαιτέρω τροφοδοσία της ΠΑΕ με ρευστό από την πλευρά του. Ήδη, φτάνοντας την προσωπική συνεισφορά του στο ύψος των 600.000 περίπου ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων του μετοχικού κεφαλαίου), βρίσκεται σε διαδικασία τακτοποίησης των τρεχουσών οφειλών και ισορρόπησης των δεδομένων σε αυτόν τον τομέα.

«Ανοίγει» ο λογαριασμός  

Μάλιστα, το θέμα με τον τραπεζικό λογαριασμό του μετοχικού κεφαλαίου βαίνει προς την οριστική επίλυσή του, καθώς οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ολοκληρώνονται και τα χρήματα θα καταστούν διαθέσιμα. Αυτό υπολογίζεται ότι θα συμβεί εντός της εβδομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top