Κακαρούδης: “Στόχος μας η άνοδος”

Οι δηλώσεις του Κώστα Κακαρούδης από τη σημερινή media day

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Κώστας Κακαρούδης, μίλησε για την έναρξη των επίσημων αγώνων, ενώ τόνισε ξεκάθαρα πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή της στην Α1.

Για τον πρώτο επίσημο αγώνα απέναντι στο Στρατώνι:

“Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας ακόμα, δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα. Υπάρχουν νέα παιδιά, νέες καταστάσεις. Στόχος μας είναι η άνοδος φυσικά και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό”.

Θέλετε να φτάσετε μακριά στο θεσμό του κυπέλλου ή απόλυτος στόχος αποτελεί η άνοδος στην Α1;

“Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να κερδίσουμε. Οπότε η νίκη είναι το ζητούμενο. Σε κάθε παιχνίδι που θα αγωνιζόμαστε ό,τι παιχνίδι κι αν είναι αυτό πρέπει να κοιτάμε τη νίκη”.

Για το πως έχει δει ο ίδιος την προετοιμασία της ομάδας μέχρι στιγμής:

“Η προετοιμασία έχει κυλήσει καλά δόξα τον Θεό δεν έχουμε τραυματισμούς σοβαρούς. Υπάρχει ένας κορμός από πέρσι, ο ίδιος προπονητής, οπότε η φιλοσοφία είναι συγκεκριμένη. Τα νέα παιδιά πιστεύω έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή και νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο”.

Το ότι η αυριανή αναμέτρηση τελικά θα γίνει εντός έδρας, σας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο;

“Σίγουρα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και έτοιμοι ώστε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας”.

Τι πρέπει να προσέξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ όσον αφορά το ξεκίνημα της σεζόν;

“Η αρχή είναι ήμισυ του παντός. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυναμικά και η ομάδα να έχει διάρκεια γιατί μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην χρειαστούμε τα πλέι οφ αλλά ακόμα και τότε θα πρέπει να είμαστε φορμαρισμένοι”.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top