Σαφές προβάδισμα σε Τομ, αλλά και αγώνας δρόμου για ΕΕΑ…

Στη Μίκρα δείχνουν να προτιμούν τον Ελληνοαμερικανό, που απέδειξε αμέσως τη διάθεσή του να συνδράμει οικονομικά, ωστόσο ο χρόνος τον πιέζει ασφυκτικά στο θέμα της αδειοδότησης…

Ο Τομ Παπαδόπουλος, με έναν πολύ πρακτικό τρόπο, κατόρθωσε να καταστήσει εμφατική την υποψηφιότητά του για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Ηρακλής, μολονότι «μπήκε» πολύ αργότερα στην «κούρσα», σε σχέση με τον Καρίμ Σορούρ. Έχει ήδη περάσει στη διαδικασία του να «αφουγκράζεται» τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες ρευστότητας, που υπάρχουν στην ομάδα και ενισχύει έμπρακτα, με αποστολή εμβασμάτων.

Μετά την πρώτη κίνηση οικονομικής ενίσχυσης, βρίσκεται σε επαφή με τους διοικούντες τον Ηρακλή, προκειμένου να αποστείλει και δεύτερο έμβασμα, ώστε να συνεχίζουν να εξυπηρετούνται οι υποχρεώσεις των «κυανολεύκων», οι οποίες είναι άκρως πιεστικές.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας από τη Φιλαδέλφεια μόλις άρχισε να «τρέχει» την προσπάθεια συγκρότησης φακέλου για αδειοδότηση από την ΕΕΑ, αποτελεί έναν παράγοντα άγχους για όλους στον Ηρακλή.

Αυτό, καθώς οι γνωρίζοντες την όλη διαδικασία υποστηρίζουν ότι οι συνεργάτες και το νομικό επιτελείο του Τομ Παπαδόπουλου θα πρέπει να επιδοθούν σε έναν φρενήρη αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβουν να φτάσουν στο σημείο της αδειοδότησης, με το απομένον χρονικό διάστημα είναι ιδιαιτέρως περιορισμένο…

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top