Επιχείρηση ενίσχυσης – Φάση τρίτη…

Ο Χουσεΐν Μουμίν και ο Πέτρος Κανακούδης είναι πιο κοντά στις υπογραφές, ενώ αναμένει ο Γροντής και αναζητείται αριστερός μπακ…

Το μεταγραφικό «ντεμαράζ» των δύο προηγούμενων ημερών θα έχει και συνέχεια. Όχι στον ίδιο βαθμό σε ποσοτικό επίπεδο, αλλά, πάντως, η επιχείρηση των μεταγραφικών προσθηκών θα συνεχιστεί. Άλλωστε, ήδη, έχουν προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό 11 ποδοσφαιριστές, μέσα σε ένα διήμερο…

Στον τομέα των «εκκρεμοτήτων», τις οποίες έχει να διαχειριστεί ο Παύλος Μυροφορίδης, φαίνεται ότι πρωτεύοντα ρόλο διαδραματίζουν οι περιπτώσεις του Χουσεΐν Μουμίν και του Πέτρου Κανακούδη.

Ο «κυανόλευκος» τεχνικός διευθυντής επιθυμεί με επιμονή να εντάξει στην ομάδα τον υψηλόσωμο αμυντικό μέσο από την Κομοτηνή, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, προκειμένου να αναλάβει βασικό ρόλο στην ενδεκάδα της ομάδας, ως «κυματοθραύστης» στη μεσαία γραμμή.

Συμφωνία με τον Μουμίν υπάρχει και αναμένεται να ενεργοποιηθεί, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Όσο για τον Πέτρο Κανακούδη, τον προορίζει ως εναλλακτική λύση του βασικού αριστερού μπακ της ομάδας, θέση στην οποία δίνει μεγάλη βαρύτητα, ως προς την διπλή κάλυψή της, λόγω του ότι οι κλασικοί παίκτες του συγκεκριμένου ρόλου στην αγορά σπανίζουν και στοιχίζουν.

Αυτό το αποδεικνύει και το γεγονός ότι ο Παύλος Μυροφορίδης ακόμη αναζητεί τον κατάλληλο να αναλάβει ρόλο βασικού στην αριστερή πτέρυγα της οπισθοφυλακής, στην ενδεκάδα του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι μία αναζήτηση, η οποία τον απασχολεί ιδιαίτερα, την ώρα κατά την οποία έχει «κλειδώσει» την αντίστοιχη θέση από τα δεξιά, με την προσθήκη του έμπειρου και ικανότατου, Δημήτρη Κουτρομάνου.

Από εκεί και πέρα, πάντοτε στα μεταγραφικά πλάνα του υπάρχει η περίπτωση του Δημήτρη Γροντή, με τον 24χρονο αριστεροπόδαρο μέσο να αναμένεται, επίσης, να προστεθεί στο νέο ρόστερ.

Βεβαίως, ο τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού» αναζητεί και συζητεί και για περιπτώσεις παικτών, που αγωνίζονται και σε άλλες θέσεις, καθώς είναι βέβαιο ότι – πέραν του Περόνε, ο οποίος έχει την ποδοσφαιρική ευελιξία να αγωνίζεται και σε πιο περιφερειακό ρόλο – επιθυμεί να στελεχώσει το αγωνιστικό δυναμικό και με την παρουσία ενός κλασικού «περιοχάτου» σέντερ φορ.

Σε αυτόν τον τομέα αναζήτησης εκφράζει ενδιαφέρον για τον 22χρονο Καμερουνέζο Ρούνεϊ Έβα Βανκεβάι του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά προσοντούχος και αποτελεσματικός, χωρίς να είναι η μόνη περίπτωση η οποία εξετάζεται, όσον αφορά στις επιλογές για φορ κρούσης.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top