Αθανασούλας: «Όλοι, απέναντί μας, έχουν έξτρα κίνητρο»

Ο φορμαρισμένος φόργουορντ του Ηρακλή μίλησε για την ομάδα και τον αυριανό αγώνα με τον Παπάγου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Γιάννης Αθανασούλας μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4», για όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα του «κυανόλευκου» μπάσκετ: τον εξαιρετικά φορμαρισμένο εαυτό του, τον αυριανό αγώνα στου Παπάγου, τον νέο κόουτς, τους στόχους της ομάδας και τον Ντάριους Ουάσινγκτον.

Αναλυτικά, ο σμολ φόργουορντ του Ηρακλή, υπογράμμισε:

Φορμαρισμένος, απέναντι σε ομάδες με ισχυρό κίνητρο…

«Τον τελευταίο καιρό όντως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίζει η ομάδα. Εύκολα ή δύσκολα νικάμε, είμαστε σε καλό φεγγάρι. Όλες οι ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο απέναντι μας. Παίζουμε όμως σοβαρά και παρά το ότι βρίσκουμε αντίσταση, τα καταφέρνουμε. Η ομάδα έχει τη γνώση και την εμπειρία μαζί με την ικανότητα». 

Ο Παπάγου, που απαιτεί προσοχή

«Σίγουρα το παιχνίδι με τον Παπάγου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς το έχουμε διαπιστώσει αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Λάρισα και η Καρδίτσα, που έχουν κίνητρο και παίζουν ελεύθερα. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα μας είναι καλά προετοιμασμένη και θα έχουμε τον πρώτο λόγο για να φύγουμε με το διπλό».

 Προσαρμογή στη νέα φιλοσοφία

 «Πάντα μια αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα είναι ένα σοκ. Δεν μπορούσε άμεσα να αλλάξει πολλά στον τρόπο παιχνιδιού αλλά μας βοήθησε αυτή η αλλαγή ψυχολογικά. Σιγά – σιγά όμως προσπαθεί να βελτιώσει τις αδυναμίες μας. Με την πάροδο του χρόνο θα μπορέσουμε να παίξουμε πάνω στη δική του φιλοσοφία».

 Ο επιθετικός πλουραλισμός

«Και πριν παίζαμε με πολλούς σκόρερ, αλλά ίσως να μην ήταν τόσο ορατό. Πλέον μας βγαίνει με καλύτερο τρόπο και με αυτό το «καμπανάκι» μετά την αλλαγή προπονητή ενεργοποιηθήκαμε περισσότερο». 

 Πόθος ανόδου…

«Συζητάμε για την άνοδο κάθε μέρα από τον Αύγουστο. Αυτή η ομάδα αξίζει να ανέβει κατηγορία. Είναι μεγάλη επιθυμία όλων και έχει όλα τα εχέγγυα να τα καταφέρει αυτός ο Ηρακλής». 

Η  ενίσχυση με Ουάσινγκτον

«Ο Ντάριους είναι ακόμα ένα όπλο για την ομάδα και θα μας δώσει μία έξτρα ώθηση. Θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί και να γνωρίσει την νέα του ομάδα. Θέλει τον χρόνο του, αλλά θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί γρήγορα. Είναι πολύ δεκτικός και καταλαβαίνει τους στόχους που έχουμε. Είναι θέμα χρόνου να μας βοηθήσει». 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top