Οι αφοί Τσαχουρίδη και η Ντίνα Παπαϊωάννου στον χορό του ΓΣ!

Με σημαντικά καλλιτεχνικά ονόματα η μεγάλη «κυανόλευκη» εκδήλωση της 28ης Φεβρουαρίου – Άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων!

Ερασιτέχνης

Ο ετήσιος χορός του Ερασιτέχνη Ηρακλή, εκδήλωση που αφορά σε όλα τα Τμήματα του Συλλόγου (συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαιρικού) βρίσκεται στην «κυανόλευκη» επικαιρότητα.

Ήδη ανακοινώθηκε ότι καλλιτεχνικοί πρωταγωνιστές της βραδιάς στις 28 Φεβρουαρίου θα είναι οι αδελφοί Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης και η Ντίνα Παπαϊωάννου, ενώ η διάθεση προσκλήσεων έχει ήδη αρχίσει!

Αναλυτική ενημέρωση από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος:

“Στις 28 Φεβρουαρίου, στο Focus hall και ώρα 20:00, ο ΓΣ Ηρακλής θα πραγματοποιήσει τον φετινό ετήσιο χορό του σε μια μοναδική και Φιλανθρωπική εκδήλωση που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Το «παρών» θα δώσουν οι Αθλητές όλων των τμημάτων, αλλά και καλλιτέχνες όπως ο Ματθαίος & Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης αλλά και η Ντίνα Παπαϊωάννου που υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε απο αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου να καλείτε στα γραφεία του Συλλόγου για να κάνετε τις κρατήσεις σας η ακόμα και να συμμετέχετε με τον δικό σας τρόπο στη λαχειοφόρο αγορά με σκοπό να να βοηθήσετε κι εσείς στην προσπάθεια που κάνει ο Γυμναστικός Σύλλογος.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είμαι :
2310. 207- 715 και στο 698 404 7763

Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 20€ και συμπεριλαμβάνεται μενού και ποτό”.

 

 

Back to Top