Δυναμική παρουσία και στα Τρίκαλα Ημαθίας

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, οι Ηρακλειδείς θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, διαμορφώνοντας συνθήκες έδρας για την – ενισχυμένη από έμπειρες προσθήκες – ομάδα…

Άλλη μια κοντινή διαδρομή και άλλη μια αποστολή οπαδικής υποστήριξης για τον κόσμο του Ημίθεου. Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό και εντυπωσιακό «παρών» στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων Ημαθίας, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα στην αναμέτρηση με τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο.

Είναι πολλοί οι Ηρακλειδείς (οργανωμένοι και μη οργανωμένοι), οι οποίοι έχουν προγραμματίσει μετάβαση στα Τρίκαλα Ημαθίας (τα οποία υπάγονται διοικητικά στον Δήμο Αλεξανδρείας) και είναι βέβαιο ότι με την παρουσία τους στην κερκίδα θα διαμορφώσουν περιβάλλον εντός έδρας αγώνα για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, η οποία – από εδώ και πέρα – πηγαίνει με αξιώσεις και για το αποτέλεσμα. Άλλωστε, αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο «Γηραιός» θα εμφανιστεί απολύτως ενισχυμένος με έμπειρους ποδοσφαιριστές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στον αγωνιστικό τομέα.

Είναι μικρό το γήπεδο…

Με τις – επιτυχούς έκβασης – προσπάθειες της πλευράς των γηπεδούχων να φιλοξενηθεί στη φυσική έδρα τους η συγκεκριμένη αναμέτρηση και όχι στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρείας, όπως αρχικώς είχε οριστεί, τα πράγματα γίνονται κάπως πιο… «στριμωγμένα».

Η χωρητικότητα του Δημοτικού Γηπέδου Τρικάλων Ημαθίας είναι – προφανέστατα – μικρή και οι Ηρακλειδείς, που θα μεταβούν εκεί έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται επί τόπου από αρκετά νωρίς μετά το μεσημέρι της Κυριακής, ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην κερκίδα.

Ξεσηκωμός για το τοπικό κοινό

Με κάθε τρόπο επικοινωνεί το συμβάν της συγκεκριμένης αναμέτρησης στην τοπική κοινωνία, αλλά και στις γύρω περιοχές, η διοίκηση του Μ. Αλεξάνδρου. Οι ιθύνοντες της γηπεδούχου δεν κρύβουν ότι ο αγώνας με τον Ηρακλή αποτελεί – απολύτως εύλογα – ιστορικό γεγονός για την ομάδα και για όλη την περιοχή, με αποτέλεσμα να επικρατεί κλίμα ξεσηκωμού στην εκεί φίλαθλη κοινωνία.

Βεβαίως, είναι γνωστό και δεδομένο ότι στις γύρω περιοχές και γενικότερα στον Νομό Ημαθίας βρίσκονται πολλοί Ηρακλειδείς, οι οποίοι – επίσης – θα φροντίσουν να βρεθούν στο γήπεδο του Μ. Αλεξάνδρου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top