Στην ΕΡΤ οριστικά η Stoiximan Basketleague

Τηλεοπτική «στέγη» βρήκε το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, με την προσφορά της ΕΡΤ να γίνεται δεκτή από τα μέλη του ΕΣΑΚΕ, όσον αφορά τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος.

Διάφορα, Μπάσκετ

Ένα από τα θέματα τα οποία ταλαιπώρησαν αρκετά τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ ήταν αυτό της εύρεσης τηλεοπτικής «στέγης» για τη νέα σεζόν. Έπειτα από αρκετές συναντήσεις, εν τέλει υπήρξε deal με την ΕΡΤ.

Κι αυτό γιατί το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης για τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως η κρατική τηλεόραση θα μεταδίδει παιχνίδια του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18. Μάλιστα, υπάρχει σαν σκέψη να υπάρξει εκπομπή που να δείχνει λεπτό προς λεπτό τα παιχνίδια, ενώ δεδομένο είναι πως το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής θα μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ.

Εκτός… εξίσωσης βρίσκονται ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, καθώς τα τηλεοπτικά δικαιώματα των τριών ομάδων ανήκουν στην Cosmote TV.

Παράλληλα, από τον ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε και η χορηγία της Cosmote για τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος, δίνοντας σημαντική… ανάσα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top