Ποντίκης: “Χωρίς επενδυτή δεν θα μπορέσει να σταθεί ο Ηρακλής”

Ανήσυχος για την επόμενη ημέρα των “κυανόλευκων”

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Νίκος Ποντίκης ο οποίος αναφέρθηκε στην χθεσινή απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου καθώς και στην επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την χθεσινή απόφαση:

«Είναι γεγονός ότι όχι μόνο ο κόσμος του Ηρακλή αλλά όλοι αναγνωρίζουν ότι αυτή η απόφαση είναι κατάπτυστη και πέρα από τη νομιμότητα. Δεν μας αντιπροσωπεύει μια τέτοια  απόφαση. Θα πρέπει να δούμε και το σκεπτικό της απόφασης και επομένως τι μέλλει γενέσθαι.  Πρέπει να δούμε ρεαλιστικά τη συνέχεια».

Ποια είναι η επόμενη μέρα;

«Κάναμε μια συνεδρίαση και πήραμε απόφαση να δούμε τον Παπαθανασάκη. Θα δώσουμε επίσης ένα ψήφισμα την Πέμπτη τον Πρωθυπουργό».

Σε τι πλαίσιο θα είναι αυτή η συζήτηση με τον κ. Παπαθανασάκη;

«Αν δεν βρεθεί ένας επενδυτής θα είναι δύσκολα στη Β’ Εθνική. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν μπορεί ο Ηρακλής να περπατήσει στη Β’ Εθνική. Για αυτό και θέλουμε μια κουβέντα με τον κ. Παπαθανασάκη ώστε να δούμε και τις δικές του απόψεις. Είναι δύσκολα τα πράγματα».

Αυτή την στιγμή ψάχνεται επενδυτή;

«Βεβαίως, αν δεν βρεθεί κάποιος που να μπορέσει να βάλει χρήματα δεν θα μπορέσει να παίξει ο Ηρακλής στη Β΄, οπότε εκ των πραγμάτων θα οδηγηθεί σε μια μικρότερη κατηγορία είτε στη Γ΄, είτε ακόμα πιο κάτω. Πρέπει να βρεθεί κάποιος και μάλιστα αξιόπιστος γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναληφθούν όλα αυτά που έγιναν.

Διαφορετικά, το καλύτερο θα ήταν να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα από χαμηλότερες κατηγορίες».

Για τον κ. Καγιούλη:

«Θα μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση και να τον ακούσουμε. Αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να τον δούμε ως εναλλακτική λύση. Έχουμε προβληματισμό για το πώς θα διαχειριστούμε την κατάσταση.

Δεν θέλουμε προσωρινή λύση, αλλά κάποιον σταθερό επενδυτή ώστε να μην οδηγηθούμε ξανά εδώ που φτάσαμε».

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top