“Τα παιχνίδια στο Ιβανώφειο τα κερδίζει ο κόσμος”

Οι δηλώσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου στον “Arena FM”

Ηρακλής, Μπάσκετ

O πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε στον “ArenaFM 89,4” για τα πολύ σημαντικά παιχνίδια της ομάδας, για την δύναμη του Ιβανωφείου αλλά και για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Όσα είπε ο Θόδωρος Δρακόπουλος στον ArenaFM 89,4:

«Το ματς με τον Αστακό είναι πολύ πιο κρίσιμο από το παιχνίδι με τον Φαρο, διότι ο Αστακός έχει το κίνητρο και αν μας κερδίσει θα κάνει το 2-0 και δημιουργεί προϋποθέσεις. Αντιθέτως ο Φάρος , τους συμφέρει να βγούμε πρώτοι, για να φύγουμε από την μέση.

Tα παιχνίδια μέσα στο Ιβανόφειο είναι ξεκάθαρο ότι τα κερδίζει ο κόσμος.

Η ομάδα είναι κομπλέ αλλά λίγο κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και άλλες ομάδες είναι κουρασμένες αλλά εμάς , φαίνεται περισσότερο λόγω και της ηλικίας των περισσότερων αθλητών».

Για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Έχουμε έναν προπονητή που είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας. Σιγά-σιγά χτίζουμε κάτι καλό και λογικά θα παραμείνει και τους χρόνου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γνωρίζει πολύ καλύτερα της Α1 από την Α2. Αν δεν έχει καμία πρόταση από το εξωτερικό, είναι δεδομένο ότι θα μείνει, το έχουμε συζητήσει».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top