Κακαρούδης: “Στόχος μας η άνοδος”

Οι δηλώσεις του Κώστα Κακαρούδης από τη σημερινή media day

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Κώστας Κακαρούδης, μίλησε για την έναρξη των επίσημων αγώνων, ενώ τόνισε ξεκάθαρα πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή της στην Α1.

Για τον πρώτο επίσημο αγώνα απέναντι στο Στρατώνι:

“Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας ακόμα, δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα. Υπάρχουν νέα παιδιά, νέες καταστάσεις. Στόχος μας είναι η άνοδος φυσικά και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό”.

Θέλετε να φτάσετε μακριά στο θεσμό του κυπέλλου ή απόλυτος στόχος αποτελεί η άνοδος στην Α1;

“Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να κερδίσουμε. Οπότε η νίκη είναι το ζητούμενο. Σε κάθε παιχνίδι που θα αγωνιζόμαστε ό,τι παιχνίδι κι αν είναι αυτό πρέπει να κοιτάμε τη νίκη”.

Για το πως έχει δει ο ίδιος την προετοιμασία της ομάδας μέχρι στιγμής:

“Η προετοιμασία έχει κυλήσει καλά δόξα τον Θεό δεν έχουμε τραυματισμούς σοβαρούς. Υπάρχει ένας κορμός από πέρσι, ο ίδιος προπονητής, οπότε η φιλοσοφία είναι συγκεκριμένη. Τα νέα παιδιά πιστεύω έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή και νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο”.

Το ότι η αυριανή αναμέτρηση τελικά θα γίνει εντός έδρας, σας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο;

“Σίγουρα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και έτοιμοι ώστε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας”.

Τι πρέπει να προσέξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ όσον αφορά το ξεκίνημα της σεζόν;

“Η αρχή είναι ήμισυ του παντός. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυναμικά και η ομάδα να έχει διάρκεια γιατί μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην χρειαστούμε τα πλέι οφ αλλά ακόμα και τότε θα πρέπει να είμαστε φορμαρισμένοι”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top