Μεταγραφή; Μετά την έλευση επενδυτή…

Ενδιαφέρει ο Μιχάλης Μπαστακός, αλλά – υπό τα υπάρχοντα δεδομένα – ο Μυροφορίδης δεν ρισκάρει «ξεχείλωμα» του μπάτζετ…

Τόσο η περίπτωση του Μιχάλη Μπαστακού, όσο και η πιθανότητα να προκύψει «κάτι ενδιαφέρον» από την αγορά των ελευθέρων παικτών, προκαλούν τον Παύλο Μυροφορίδη να ξανανοίξει τη διαδικασία μεταγραφικής ενίσχυσης, την οποία είχε αποφασίσει να ολοκληρώσει προσφάτως.

Ωστόσο, με βάση τη θέση, την οποία λαμβάνει στο συγκεκριμένο ζήτημα ο «κυανόλευκος» τεχνικός διευθυντής, δεν πρόκειται να προχωρήσει προς την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επιπλέον προσθήκης στο ρόστερ, πριν καταλήξει θετικά το ιδιοκτησιακό της νέας ΠΑΕ.

Το μπάτζετ των μεταγραφών έχει σχεδόν ξεπεράσει τα όρια, που είχε θέσει ο ίδιος, προκειμένου η ομάδα να καλυφθεί με ποιοτικό υλικό σε όλες τις θέσεις και δεν πρόκειται να ρισκάρει ενδεχόμενο «ξεχείλωμά» του, αν δεν καλυφθεί από την παρουσία ενός μεγαλομετόχου.

Εφόσον προκύψει μεγαλομέτοχος στην ομάδα, θα συζητήσει μαζί του όλες τις προοπτικές, οι οποίες υπάρχουν για την καταληκτική φάση της ενίσχυσης και, εφόσον εξασφαλίσει την απαραίτητη οικονομική βάση, θα προχωρήσει στην κίνηση ή στις κινήσεις, που κρίνει χρήσιμες για την επιπλέον ενδυνάμωση του ρόστερ.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top