Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Οι τοποθετήσεις του πρώην παράγοντα της ομάδας και παλαιού διαιτητή, σχετικά με την προοπτική του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Γιάννη Δόβελου στο Metropolis 95,5:

«Τα παρασκηνιακά δεν τα γνωρίζω. Το ότι διαφώνησαν για το αν θα είναι πρόεδρος ο κύριος Ζαντόπουλος ή όχι δεν το γνωρίζω. Το ζήτημα είναι πρακτικό, αν ανέβει η ομάδα πρέπει να συσταθεί μια ΠΑΕ και βάσει νόμου το 10% της ΠΑΕ θα το έχει ο Ερασιτέχνης και το υπόλοιπο 90% αυτός που θα βάλει τα χρήματα. Αυτός λοιπόν θα αποφασίσει την σύνθεση του ΔΣ.

Όποιος και αν είναι ο πρόεδρος, τα χρήματα από το στοίχημα θα μπουν στην ομάδα, όχι στον πρόεδρο. Η ουσία είναι ότι πρέπει να συσταθεί ΠΑΕ και εκτός από την επιχορήγηση θα πρέπει να μπει και κεφάλαιο. Αυτός που θα το βάλει θα καθορίσει ποιος θα είναι πρόεδρος. Μήπως η ουσία είναι αλλού; Μήπως δεν θα συναινέσει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων να συσταθεί ΠΑΕ αν δεν έχει τον πρώτο λόγο;

Τι να επενδύσει κανείς, εφόσον δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, αν πάμε στην Τρίγλια ή κάπου αλλού δεν το ξέρω. Για να επενδύσει κάποιος, θα πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα. Είτε θα δημιουργηθεί από την Γ’ ερασιτεχνική που είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ, ή θα βρεθεί άλλο ΑΦΜ. Σίγουρα όμως, η ομάδα πρέπει να παίξει σε επαγγελματική κατηγορία».

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top