Ζιάγκος: “Θετικό το πρόσημο – Το μυαλό μας στο BCL”

Ικανοποίηση από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας, μετά το απαιτητικό αγωνιστικό διήμερο σε Πειραιά και Αθήνα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δήλωσε, μετά τον αγώνα με το Περιστέρι:

«Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο προετοιμασίας δύο δύσκολων ταξιδιών, δίνοντας τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Λίγκας. Με βάση τους στόχους που είχαμε θέσει γι’ αυτή τη φάση της προετοιμασίας και αυτά τα τέσσερα παιχνίδια , το πρόσημο είναι θετικό, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών, από το βαθμό εμπέδωσης, κάποιων βασικών αρχών της αγωνιστικής μας φιλοσοφίας, και κυρίως όσον αφορά το κομμάτι της αγωνιστικής συνοχής και της κατανόησης των ρόλων μέσα στην ομάδα» αναφέρει ο 44χρονος προπονητής.

“Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για τα προκριματικά του BCL, έχοντας μπροστά μας κατ’ αρχάς ένα πρώτο νοκ άουτ αιχνίδι, καθόλου εύκολο, παρά τις επικίνδυνες και λανθασμένες συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή. Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ, στην έδρα του αντιπάλου και κάθε νοκ άουτ παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο και η συζήτηση για φαβορί και αουτσάιντερ είναι εκτός τόπου και χρόνου”…

Και συνέχισε: “Πρώτο μας μέλημα για τις επόμενες ημέρες είναι να επιστρέψουν οι τραυματίες, η ομάδα να δουλέψει πλήρης, υγιής και απερίσπαστη για τα πρώτα αυτά δύσκολα παιχνίδια για τα προκριματικά του BCL”.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top