Η πολύ ισχυρή Κλουζ Νάποκα

Ο επίσημος λογαριασμός του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή στα social media προχωρεί σε μια εξαιρετική ανάλυση της πρώτης από τις πιθανές αντιπάλους του Ημίθεου στην προκριματική φάση του BCL.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η αρχή, με τη σκιαγράφηση της θεωρητικά ισχυρότερης μεταξύ των τεσσάρων πιθανών αντιπάλων στον πρώτο προκριματικό γύρο του BCL, τη ρουμανική Κλουζ Νάποκα:

ΜΕΡΟΣ 1ο ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ:
‼️ Πιο ισχυρή όλων, θεωρητικά, η Ρουμανική Κλουζ, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα με 15-3 ρεκόρ (μαζί με την Οραντέα) και Κυπελλούχος της χώρας, με προπονητή τον πασίγνωστο Σέρβο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς (πρώην Παρτιζάν). Έχει πολύ δυνατή πρώτη πεντάδα με τους Αμερικανούς Τζόνσον (γκαρντ, 12,8 πόντους, 5,1 ασίστ), Ρίτσαρντ (g/f, 17,1π., 4,1ρ., 4 ασ.), τον Λιθουανό φόργουορντ Ντονάτας Ταρόλις (14,5π., 4,8ρ.), τον πασίγνωστο Σέρβο σέντερ Πλάνινιτς (2.11, 13,7π., 6,7ρ.), ενώ χθες πήρε τον Κουβανό σκόρερ Κάρελ Γκουσμάν, που έπαιζε στην Αργεντινή.

‼️Επίσης ενισχύθηκε με τον Αμερικανό Τζάστιν Έντουαρντς, προ δύο ημερών, από την Ουγγρική Κόρμεντ και με τον Βενεζουελάνο Γκρέγκορι Βάργκας (1.80, άσος), αλλά και με τον έμπειρο Βόσνιο σέντερ Στιπάνοβιτς (από την Τσεντεβίτα), ο Κροάτης Ζγκάνεκ και οι Ρουμάνοι Κούτι, Βίντα, Γκράσου.

‼️Η Ρουμανική ομάδα είναι σχεδόν πλήρης από τώρα και παίζει στο Sala Horia Damian (2525 θεατές, άγνωστο ακόμη αν αλλάξει έδρα ή παίξει σε αυτό), φοράει ασπρόμαυρα και είναι “πλούσια” ομάδα στη χώρα της και από τις ανερχόμενες στην Κεντρική Ευρώπη.

Εδώ η σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/UBTCluj/

 

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top