Επαφές για “λύση – πακέτο” στο ιδιοκτησιακό ποδοσφαίρου και βόλεϊ

Οι συζητήσεις με εταιρεία του εξωτερικού εξελίσσονται, με την ελπίδα να αποδώσουν και να φέρουν αξιόπιστη λύση και στα δύο “κυανόλευκα” Τμήματα.

Βόλει, Ηρακλής, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη έχει ξεκαθαρίσει ότι το καλοκαίρι, που διανύουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια για… “μαγικά”, ώστε – για μία ακόμη σεζόν – χωρίς σίγουρη και εκτεταμένη χρηματοδότηση να επιτευχθεί εκ νέου το θαύμα της συμμετοχής της ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου στη Volley League.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος του Α.Σ. Ηρακλής και οι συνεργάτες του έχουν επιδοθεί σε μία προσπάθεια εξεύρεσης ικανής ιδιοκτησιακής λύσης για το Τμήμα, όντας σε αναλόγου επιπέδου συζητήσεις με εταιρεία του εξωτερικού.

Μάλιστα, οι επαφές δεν αφορούν μόνο στο βόλεϊ του Ηρακλή, αλλά συζητείται έντονα και η προοπτική μιας “λύσης – πακέτο”, η οποία θα αφορά στο ενδεχόμενο ανάληψης των τυχών και του ποδοσφαιρικού Τμήματος εκ μέρους της συγκεκριμένης εταιρείας, καθώς υποστηρίζεται ότι η τελευταία διαθέτει αδιαμφισβήτητη οικονομική δυναμική και επενδυτική αξιοπιστία ως προς αυτόν τον σκοπό…

Βεβαιότατα, όπως πάντοτε, σε αυτές τις περιπτώσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε… “μικρό καλάθι” (σε μέγεθος… δαχτυλήθρας), μέχρι να διαπιστώσουμε αν κάτι από όλα αυτά, που διαρρέουν, θα περάσει σε φάση υλοποίησης…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top