Χάνλαν: “Γουστάρω να παίζω στον Ηρακλή – Άφησα πράγματα στη μέση…”

Αισιόδοξες τοποθετήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ημίθεο από τον Καναδό γκαρντ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι δηλώσεις του Ολιβιέρ Χάνλαν στο basketplus.gr:

 

Αρχικά για το που βρίσκεται ανέφερε:

Είμαι στον Καναδά, έχω επιστρέψει σπίτι. Αφού γύρισα από την Ελλάδα έμεινα σε καραντίνα για 14 μέρες, και τώρα είμαι με την οικογένεια μου.

Για το σημείο στο οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν:

Ήμασταν σε καλή φόρμα, σε καλή θέση για τα πλέι-οφ, υπήρχε πολύ μεγάλο κίνητρο. Ο κόσμος, οι προπονητές μας είχαν δώσει πολλά κίνητρα και δουλεύαμε πολύ καλά.

Για την φετινή χρονιά:

Όταν ήρθα μου άρεσε εξ αρχής το ρόστερ που είχαμε, άκουγα ότι ο κόσμος έχει τρέλα για την ομάδα και ότι θα μας υποστηρίζει κόντρα στην καλύτερη και την χειρότερη ομάδα και ότι θα κάνει… θόρυβο.

Υπήρχαν αρκετά θετικά και αρνητικά στην σεζόν, αλλά νομίζω ότι πήγαμε καλά και είναι δύσκολο το ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την σεζόν.

Για την δική του ατομική παρουσία την φετινή χρονιά:

Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα. Αλλά όλο αυτό έχει να κάνει με τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα. Πίστεψαν σε εμένα και με έκαναν να έχω αυτοπεποίθηση και με βοήθησαν να δείξω την αξία μου.

Για την ατμόσφαιρα στην Θεσσαλονίκη:

Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη πόλη. Μπασκετικά είναι πολύ ωραίο ότι έχει τρεις ομάδες και ντέρμπι. Είναι σημαντικό για ένα παίκτη να υπάρχουν ντέρμπι. Ήταν ωραίο όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και κερδίσαμε, όταν κερδίσαμε τον Άρη, ακόμη και όταν ο Άρης μας κέρδισε ήταν ωραίο που υπήρχε αυτή η κόντρα.

Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν σε μία πόλη με ομάδες με τέτοια ιστορία.

Με την διακοπή έχω αφήσει… δουλειές στην μέση, θα ήθελα να μπορέσω να τις τελειωσω.

Για το τι κρατάει από την φετινή χρονιά:

Κρατάω τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου. Τους παίκτες, τους προπονητές και κυρίως τους οπαδούς. Μπορεί να μην είναι το πιο μεγάλο γήπεδο αλλά οι οπαδού φτιάχνουν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Είναι απίστευτο αυτό που γινόταν, όχι μόνο στους αγώνες αλλά σε αυτά που συναντούσα καθημερινά.

Για την επιθυμία του κόσμου να μείνει ο ίδιος στον Ηρακλή:

Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο για την επόμενη σεζόν. Έχω αφήσει πράγματα στην μέση, αλλά πρέπει να περιμένουμε τα πράγματα να ηρεμήσουν, να δούμε τι θα συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μ αρέσει να παίζω για τον Ηρακλή.

Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top