Χαριτόπουλος: “Διψασμένος ο κόσμος του Ηρακλή – “Καυτό” το Ιβανώφειο”

Ο πρώην παίκτης του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή σχολιάζει το παρελθόν του στην ομάδα και την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Χαριτόπουλου για τον Ηρακλή στο basketplus.gr:

Για την καλή ομάδα του Ηρακλή στην Α2 της οποίας ήταν μέλος: Ήταν μία πολύ περίεργη χρονιά, παλέψαμε πολύ. Ήταν μία αποτυχία (σ.σ. για την άνοδο) για την οποία φταίμε κι εμείς. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ήμασταν μία πολύ καλή ομάδα που δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της. Όλοι ξέραμε ότι κάποια στιγμή ο Ηρακλής θα ανέβαινε. Ήθελα πολύ να είμαι ένα κομμάτι της ομάδας που θα επέστρεφε στην Α1.

Για το φετινό Ηρακλή: Ήταν καλύτερος ακόμα κι από ότι έδειχνε, με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έπαιξε μεγάλο ρόλο που είχε παίκτες σαν τους Κακαρούδη και Καλαϊτζίδη, ήταν βοήθεια που δε φαίνεται στο γήπεδο. Ο Ηρακλής ήταν στο σημείο που θα έδινε γκάζι για να χτυπήσει τα ματς των πλέι οφ. Χρειαζόταν χρόνο. Μιλούσα με τα παιδιά, λογικό είναι μια ομάδα που μόλις ανεβαίνει. Στενοχωρήθηκα που δεν πρόλαβα φέτος να παίξω στο Ιβανώφειο. Πιστεύω ότι οι έδρες του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή είναι οι πιο καυτές στην Α1, πόσω μάλλον το Ιβανώφειο που η κερκίδα είναι σε απόσταση αναπνοής. Ο κόσμος του Ηρακλή έδειξε πόσο διψούσε για τη φετινή χρονιά. Περίμενα στα ματς με ΠΑΟΚ και Άρη κάποιοι να ξεφύγουν, όταν τόσα χρόνια περιμένεις μπορεί να γίνει κάτι στραβό. Όμως δεν έγινε τίποτα, ήταν εκπληκτικό. Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε κάθε γήπεδο. Ίσως η ομάδα ήταν κάπως αγχωμένη στην αρχή και όταν τα παιδιά ξεδιπλώθηκαν, άλλαξε η εικόνα. Το μεταξύ μας ματς στη Λήμνο ήταν φοβερό. Ο Ηρακλής νόμιζε ότι τελείωσε το ματς και χαλάρωσε αρκετά.

Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top