Θέλει να «βγάλει» στο παρκέ την εικόνα βελτίωσης (17:30)

Με στόχο την ακραία ανταγωνιστικότητα κόντρα στην ισχυρή ΑΕΚ, μάχεται στο Κλειστό του ΟΑΚΑ ο Ηρακλής.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Να επιβεβαιώσει την αίσθηση της βελτίωσης σε όλους τους τομείς, την οποία εμφανίζει από τη στιγμή της αλλαγής τεχνικής ηγεσίας, θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα κόντρα στην ΑΕΚ ο Ηρακλής.

Σε μία από τις – πέρα από κάθε αμφισβήτηση – πλέον δύσκολες εκτός έδρας αποστολές, οι «κυανόλευκοι» φιλοδοξούν να κοντράρουν… μέχρι τέλους τους γηπεδούχους, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι, οι τελευταίοι, διαθέτουν εξαιρετικά ισχυρό και πληθωρικό ρόστερ, που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ανασταλτικός παράγων για τα πλάνα του Ηλία Καντζούρη, το γεγονός ότι ο Θόδωρος Ζάρας έμεινε εκτός μάχης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι χάνει ένα σημαντικότατο επιθετικό όπλο, που διαθέτει το χάρισμα του εύκολου σκοραρίσματος μέσω του μακρινού σουτ και τη μοναδική εναλλακτική λύση του πίσω από τον Τέπιτς, η οποία θα μπορούσε να έχει κάποια στοιχεία κλασικού «τριαριού».

Βεβαίως, ο κόουτς του Ημίθεου, με την παρουσία του Τζίμι Γκάβιν στο ρόστερ, είναι δεδομένο ότι θα διαχειριστεί την απουσία του έμπειρου γκαρντ – φόργουορντ, χρησιμοποιώντας σχήματα με τρεις γκαρντ (Γκάβιν – Χάνλαν – Σούλερ) σε μεγάλη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο αγώνας ΑΕΚ – Ηρακλή στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα αρχίσει στις 17:30 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από το CosmoteSport 4.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top