Με αυτοπεποίθηση για τη νίκη, κόντρα στον Κολοσσό (15:30 – ΕΡΤPLAY 3)

Δύσκολη αποστολή στη Ρόδο για το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η σημασία της αυριανής αναμέτρησης στο Κλειστό της Καλλιθέας είναι αδιαμφισβήτητη, όσον αφορά στην οπτική με την οποία την αντιμετωπίζει η πλευρά του Ηρακλή.

Το μειονέκτημα, το οποίο δημιούργησε η τετράδα των «μαζεμένων» ηττών και η προοπτική του δύσκολου προγράμματος, που ακολουθεί στη συνέχεια, δημιουργεί την ανάγκη για το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη να επιδιώκει με κάθε τρόπο να φύγει νικήτρια από τη Ρόδο.

Απέναντι στον Ημίθεο, ένα συγκρότημα, το οποίο ευνοήθηκε αγωνιστικά σε σημαντικό βαθμό από τη μεταγραφική ενίσχυση, την οποία πραγματοποίησε μετά την προαγωνιστική περίοδο, βρίσκεται ακριβώς στην ίδια βαθμολογική θέση με αυτόν και είναι ιδιαίτερα ισχυρό στην έδρα του.

Ο 37χρονος κόουτς θα στηρίξει τα πλάνα του στη σωστή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι το μυστικό για την επιτυχία.

Αν και εφόσον έρθει αυτό το «διπλό», θα πρόκειται για νίκη – «κλειδί», που θα «ανοίγει» – σε βαθμολογικό επίπεδο – ένα πολύ πιο ευοίωνο μέλλον για τους «κυανολεύκους».

Η τεχνική ηγεσία θα κληθεί να διαχειριστεί (για μία ακόμη φορά) την απουσία του Ντάριους Γκάρετ,  οποίος ήταν αδύνατον να ξεπεράσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύστημα, με τον Ντέιβις, πέρα από τον βασικό ρόλο στο “4”, να καλείται να καλύψει και τον Καββαδά στο “5”, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει σε αυτόν τον ρόλο και ο νεαρός Γεωργαλάς.

Ο αγώνας Κολοσσού – Ηρακλή στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας θα αρχίσει στις 15:30 και θα μεταδοθεί απευθείας σε διαδικτυακή – τηλεοπτική κάλυψη από το ΕΡΤPLAY 3.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top