“Άκυρον” από Καστρίτη για Λίγκινς – Επιλέγει άλλη λύση

Ο κόουτς καταλήγει σε ποιο “αθλητικό” παίκτη για την αντικατάσταση του Σμιθ, με βασικό ζητούμενο, πάντως, αυτός να συνεισφέρει στο σκοράρισμα, με τον Ηρακλή να έχει ως σταθερό σκόρερ μόνο τον Χάνλαν…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Λενζέλ Σμιθ αποτελεί παρελθόν για τον Ηρακλή, κάτι που αναμενόταν με βάση την πολυήμερη απουσία του λόγω ασθένειας, η οποία δεν έπειθε κανέναν. Ο Αμερικανός ανακοινώθηκε σήμερα από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ, αλλά ήταν κοινό μυστικό ότι έχει βρει ομάδα και γι αυτό αποτελούσε “ξένο σώμα” για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, η οποία έχει δύο ήττες σερί και έχει να διαχειριστεί την απουσία του, συν τις άλλοις.

Ο παίκτης ζήτησε να φύγει, οι “κυανόλευκοι” το δέχθηκαν, και πλέον αναζητούν τον αντικαταστάτη του, έχοντας λίγο καιρό στη διάθεσή τους για να τον βρουν, έχοντας πρόγραμμα “φωτιά” με ΑΕΚ μέσα και ΠΑΟ έξω και με δύο κακές ήττες στην “πλάτη”.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η τυπική λύση της συνεργασίας για τον Αμερικανό, που αλλάζει τρίτη ομάδα σε τρεις μήνες, και πιθανόν να συνοδευθεί και από τον νέο παίκτη που ψάχνει ο Γιάννης Καστρίτης. Αυτός δε φαίνεται να είναι πάντως ο Ντε Άντρε Λίγκινς που δε συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι θα μαζευτούν και πάλι την Τρίτη για την έναρξη της προετοιμασίας τους για τον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ, όπου ελπίζουν πως η ώθηση του κόσμου θα καλύψει τις αγωνιστικές τους αδυναμίες, ιδίως στην άμυνα.

Πηγή: basketplus.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top