Ο υπό αποχώρηση Σμιθ και ο Γιάνκοβιτς

Ο Αμερικανός δεν “έδεσε” εξωαγωνιστικά στο “κυανόλευκο” περιβάλλον και φέρεται να μελετά πρόταση από το Ισραήλ – Εξετάζεται ο Σερβοέλληνας φόργουορντ, όπως και άλλες λύσεις…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Λενζέλ Σμιθ, με την εκρηκτικότητα και την πολύ καλή περιφερειακή άμυνά του, αλλά και τη δυνατότητα σκοραρίσματος, που διαθέτει, έλειψε από τη χθεσινή μάχη με τον Πανιώνιο.

Οι πληροφορίες, που διαρρέουν αναφέρουν ότι ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατόρθωσε να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα του Ηρακλή και της Θεσσαλονίκης, αντιθέτως με όλους τους υπολοίπους ξένους της ομάδας.

Στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» δεν αγωνίστηκε, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ταλαιπωρούνταν από ίωση.

Είναι γεγονός ότι αναπτύσσονται σενάρια αποχώρησης του παίκτη και υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες τον θέλουν να έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από ομάδα του Ισραήλ.

Κι επειδή στον Ηρακλή «προσέχουν για να έχουν», ο Γιάννης Καστρίτης ήδη έχει αρχίσει έρευνα για πιθανό αντικαταστάτη, μελετώντας πρωτίστως την περίπτωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Είναι πολύ πιθανόν, πάντως, να στραφεί σε άλλη περίπτωση παίκτη, καθώς φαίνεται να ενδιαφέρεται για την προσθήκη αγωνιστικού στελέχους με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Σερβοέλληνα φόργουορντ…

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top