Αναχωρεί για Λάρισα ο Ηρακλής

Η ΚΑΕ μεριμνά για την εξυπηρέτηση των Ηρακλειδέων, που θα βρεθούν στο Κλειστό της Νεάπολης.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή:

Η Ομάδα ολοκληρώνει σε εντατικούς ρυθμούς, την προετοιμασία της για τον αγώνα στη Λάρισα.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και τους ετοιμάζει για έναν δύσκολο και αν και είναι νωρίς, καθοριστικό, αγώνα απέναντι σε μια φορμαρισμένη αντίπαλο, που είναι και “ανεβασμένη” ψυχολογικά.

Σήμερα θα γυμναστεί στις 15:30 και κατόπιν θα αναχωρήσει οδικώς για τη Θεσσαλική πρωτεύουσα, όπου και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Όσον αφορά στην παρουσία φίλων της Ομάδας μας στη Λάρισα, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται σε συνεννόηση με τους γηπεδούχους για την ελεύθερη διάθεση εισιτηρίων.

Το αντίτιμο ορίζεται από τους γηπεδούχους και είναι κάτι που η ΚΑΕ δεν μπορεί να παρέμβει, όμως έγιναν και πάλι ενέργειες προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος για τις οποίες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θεωρείται αυτονόητη η φίλαθλος παρουσία μας και σε αυτό το παιχνίδι, όπως έγινε στο Περιστέρι.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Ιβανώφειο, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-219233.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top