Ολική επαναφορά για Σπύρο Μπαξεβάνο

Ο 48χρονος τεχνικός αναλαμβάνει και πάλι δράση στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο ίδιος ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν έκρυψε ποτέ ότι ήθελε να επιστρέψει στον Ηρακλή και, μετά από μία σεζόν απουσίας, επιστρέφει…

Ο 48χρονος κόουτς είναι η επιλογή των ιθυνόντων της διοικούσης επιτροπής του ποδοσφαιρικού Τμήματος, καθώς επιχειρούν να κινηθούν στο πλαίσιο της επιτυχημένης “συνταγής” της περιόδου 2017-2018 και της ανόδου, που επετεύχθη με τον συγκεκριμένο προπονητή να διαδέχεται τον Σάκη Αναστασιάδη στην άκρη του “κυανόλευκου” πάγκου.

Ο Γιαννιτσίωτης τεχνικός είχε αρχίσει και την προετοιμασία της ομάδας της Football League, αλλά αντικαταστάθηκε πριν αρχίσει η αγωνιστική περίοδος από τον Αλέκο Βοσνιάδη, για να συνεχίσει στη Β΄ κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος και στην ομάδα της Αγίας Νάπας.

Τώρα, επανέρχεται και πιάνει άμεσα δουλειά, καθώς σήμερα (6/9) αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Μίκρα μια άτυπη πρώτη συγκέντρωση των παικτών της περσινής Κ19, που θα μετάσχουν στο νέο ρόστερ του Ηρακλή, με την προοπτική να προστίθενται κατά την πορεία ποδοσφαιριστές στο “κυανόλευκο” δυναμικό.

Στο τεχνικό επιτελείο αναμένεται να συνεχίσει (για μια ακόμη χρονιά) και ο Φώτης Γκιζέλης, σε ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top