Σακόγλου: “Μπορούμε τετράδα!”

Ο νεοαποκτηθείς διαγώνιος του Ηρακλή μιλά για τις προοπτικές της νέας ομάδας του.

Βόλει, Ηρακλής

Στην εκπομπή “Ώρα για Μπλε” του “Libero 107,4” φιλοξενήθηκε ο Χάρης Σακόγλου.

Αναλυτικά, όσα είπε ο έμπειρος διαγώνιος:

Για την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΗΡΑΚΛΗ: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ειναι μια μεγάλη ομάδα με τεραστια ιστορία κι ειδικά στο βολει.Ειμαι χαρούμενος που θα φορέσω τα κυανόλευκα. Γνώρισα τον προπονητή περυσι στο κύπελλο,μου άρεσαν αυτα που μου ειπε κι αποφάσισα να έρθω στον ΗΡΑΚΛΗ. Τα τελευταία χρονια η ομαδα εχει κάνει μια ανοδική πορεία κι ειναι η ώρα να κανει το κατι παραπανω..

Για τους φετινούς στόχους: Δεν μου αρέσει να χαμηλώνω τον πήχη ουτε να λέω υπερβολες. Ειναι πολυ νωρις αλλα πιστευω οτι μπορουμε να ειμαστε στη τετραδα,αυτη ειναι η φιλοσοφια της ομαδας. Το  βολει ειναι εγκεφαλικο αθλημα,δεν χρειαζεται να εχεις τοσο πολυ ταχύτητα και δυναμη αλλα καθαρό μυαλό κι συγκέντρωση ακόμη κι αν δεν παιζεις πρεπει να μπαίνεις με διάθεση οσο κι αν παίξεις. Η έλλειψη ρυθμού υπαρχει αλλά αν αφήσεις αυτό να σε καταβάλει δεν θα μπορεσεις να λειτουργησεις.

Για τον Βερχοεφ και τους συμπαικτες του: χαιρομαι να έχω καλούς συμπαίκτες γιατι μαθαίνεις από αυτούς,οχι μόνο στο παιχνίδι τους αλλα κι στη φιλοσοφια τους. Το μυστικό είναι να απολαμβάνεις το παιχνιδι κι να κρατας τα θετικά που μπορούν να σε βοηθήσουν. Παιζει μεγάλο ρόλο η χημεία,έχουμε δει ομάδες που μπορει να μην έχουν πάγκο αλλά να έχουν χημεία κι να κάνουν μεγάλα πραγματα.

* Aπομαγνητοφώνηση: 1000xroniairaklis.wordpress.com

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top