Μόνο ο κόσμος, μέσω της Γενικής Συνέλευσης, θα λάβει την απόφαση

Η πρόταση του Τομ Παπαδόπουλου, όπως και όλες οι επιλογές λύσης για την ποδοσφαιρική ομάδα, θα κριθούν από την “κυανόλευκη” κοινωνία…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Τομ Παπαδόπουλος, μέσω της πρόσφατης γραπτής τοποθέτησής του, κατέθεσε τη δική του εκδοχή, αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, επισημαίνοντας ότι προτίθεται να συμφωνήσει για την απόκτηση των εταιρικών στοιχείων του Βόλου ΝΠΣ από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυνατότητες λήψης και προώθησης αποφάσεων σε μονομερές επίπεδο από πλευράς του Ελληναομερικανού επιχειρηματία περιορίζονται μόνο σε ό,τι αφορά την “ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 – ΝΕΑ ΠΑΕ”, η οποία τελεί υπό διάλυση, κατόπιν δική του απόφασης.

Συνεπώς, δεν μπορεί να λάβει την παραμικρή πρωτοβουλία σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, άνευ της σχετικής εξουσιοδότησης από την “κυανόλευκη” κοινωνία, η οποία θα μεταφέρει τη σχετική εντολή στον Γυμναστικό Σύλλογο.

Η οριστική απόφαση για το τεράστιο αυτό ζήτημα θα ληφθεί εντός των προσεχών ημερών, μέσω της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στο Κατσάνειο, όπου θα τεθούν υπό κρίση όλες οι υπάρχουσες επιλογές για την εταιρική και αγωνιστική προοπτική της ποδοσφαιρικής ομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top