Καθοριστική συνάντηση Δρακόπουλου – Μέξα

Στις 19:00, αύριο, η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Ηρακλής, ενώ το πρωί θα προηγηθεί η επαφή προέδρου και κόουτς, η οποία θα κρίνει το μέλλον της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος ήλθε στη Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα, καθώς αύριο, Πέμπτη 20/6, στις 19:00, στο Ολυμπιακό Μουσείο θα παραχωρηθεί η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Ηρακλής, παράλληλα με την παρουσία του βιβλίου για την ιστορία του “κυανόλευκου” μπάσκετ.

Νωρίτερα, όμως, το πρωί, ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα έχει μια συνάντηση με τον κόουτς της ομάδας, Κώστα Μέξα, η οποία θα καθορίσει το μέλλον της σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Κατά τον σχεδιασμό ενόψει Basket League, διαπιστώθηκαν κάποια ζητήματα, τα οποία πρέπει να διευκρινιστούν, σε μία προσπάθεια να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να συνεχίσει στο τιμόνι της τεχνικής καθοδήγησης ο 43χρονος προπονητής, όπως εξ αρχής είχε προγραμματιστεί.

Από τη συγκεκριμένη επαφή προέδρου και κόουτς αναμένεται να προκύψουν αποφάσεις, καθώς πρωτίστως θα αποδειχθεί αν και κατά πόσον τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας ή όχι…

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top