Τώρα, πρέπει – επιτέλους – να σπάσει τα φρένα…

Το «διπλό» στην Καλαμαριά έδωσε ανάσα ζωής στον Ηρακλή, αλλά όχι και την είσοδο στη δεκάδα…

Την αναζητούσε διακαώς αυτήν την πολυπόθητη νίκη η ομάδα, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Και τη βρήκε στην Καλαμαριά, με πρωταγωνιστή το «λαμπρό αστέρι», που τον οδηγεί, τον Εμανουέλ Περόνε, άμα τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Με τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο του δευτεραθλητή της κατηγορίας, ο Ημίθεος πέτυχε – απλώς – να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του τελευταίου στόχου, ο οποίος του απέμεινε και δεν είναι άλλος από εκείνον της εξασφάλισης μιας θέσης στις πρώτες δέκα του βαθμολογικού πίνακα.

Διότι, αν κανείς σπεύσει να ρίξει μια ματιά στη βαθμολογία, θα διαπιστώσει αμέσως ότι το τρίποντο στην παραλιακή συνοικία της ανατολικής Θεσσαλονίκης δεν έφερε εντός στόχου τους «κυανόλευκους».

Είναι περισσότερο από σαφές και αυτονόητο, ότι, προκειμένου να αξιοποιηθεί τα ο αποτέλεσμα αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες νίκες, στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο, κόντρα στον Κισσαμικό.

Αρκετές φορές, μέσα στην κάκιστη φετινή αγωνιστική διαδρομή του, ο Ηρακλής, πραγματοποίησε απογοητευτικά «πισωγυρίσματα» με αποτυχημένα αποτελέσματα, αμέσως μετά από νίκες, αλλά, τούτη τη φορά, αυτό απαγορεύεται.

Κι επειδή, ακριβώς, ένα τέτοιο – απολύτως απευκταίο ενδεχόμενο – θα σημάνει την οριστική αγωνιστική καταστροφή, η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να διαχειριστεί θετικά το momentum, που απέκτησε από την αναμέτρηση της Καλαμαριάς.

Και, επιτέλους, ας σπάσει τα φρένα, πραγματοποιώντας ένα θετικό «φίνις» στο πρωτάθλημα…

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top