Με νωπές αναμνήσεις από τον αγώνα του πρώτου γύρου… (15:00)

Τα όσα συνέβησαν στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, κινητοποιούν τον Ηρακλή να φανεί σοβαρός κόντρα στο Μαρούσι.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η αντίστοιχη αναμέτρηση του πρώτου γύρου αποτέλεσε την αφορμή για αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Ηρακλή και η ήττα εκείνη από το Μαρούσι ακόμη «πονά» και «πληγώνει» βαθμολογικά τους «κυανολεύκους».

Οι οποίοι, απολύτως μεταμορφωμένοι προς το… σοβαρότερο από τότε, υποδέχονται την ομάδα του Αμαρουσίου σε έναν αγώνα, που τους «φωνάζει» για προσοχή και συγκέντρωση, προκειμένου να τον κερδίσουν.

Ο βαθμός δυσκολίες αυξάνεται από το γεγονός ότι ο Κώστας Μέξας θα στερηθεί των υπηρεσιών του ενός από τους δύο έμπειρους κλασικούς πλέι μέικερ του, του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα.

Μεγάλο βάρος θα πέσει στον έτερο, τον Στεν Σοκ, ενώ ο Μιχάλης Πολυτάρχου θα απαιτηθεί να αγωνιστεί για αρκετό χρόνο και στο «1», προκειμένου να  δώσει ανάσες στον Εσθονό, ενώ, για να πάρει και… ο ίδιος ανάσες, αναμένεται να χρειαστεί να επιστρατευτεί ο Γιώργος Φίλλιος και – ίσως κάποιες στιγμές – και ο Μιχάλης Λιάπης στον συγκεκριμένο ρόλο.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Αμαρουσίου, στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 15:00 και θα καλυφθεί απευθείας, με διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top