Θα χρησιμοποιήσει το «παράθυρο» για τη συνέχιση της ενίσχυσης

Η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων ποδοσφαιριστών κρατά τον Ηρακλή στο παιχνίδι της ενίσχυσης…

Ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος δεν συγκαταλέγεται στα ελάχιστα Σωματεία του ελληνικού χώρου, τα οποία παρακάμπτουν την τεράστια δυνατότητα, που παρέχει το μεταγραφικό πεδίο των ελεύθερων από ομάδα ποδοσφαιριστών και επιλέγουν να αποκτήσουν παίκτες, οι οποίοι δεσμεύονται από συμβόλαιο συνεργασίας.

Υπό αυτήν τη λογική, το μεταγραφικό «σαφάρι» δεν ολοκληρώθηκε για τους «κυανόλευκους» και – κατά συνέπεια – ουδόλως ανησυχούν για το γεγονός ότι άφησαν κάποιες… εκκρεμότητες στον τομέα της ενίσχυσης.

Το «παράθυρο» της μεταγραφικής περιόδου των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό έως και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, κάνει τους ιθύνοντες του Ηρακλή να παραμένουν απολύτως ενεργοί στο συγκεκριμένο πεδίο.

Ούτως ή άλλως, οι ποδοσφαιριστές, που ήρθαν στην ομάδα (εξαιρουμένου του Γιώργου Παυλίδη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ερασιτεχνικό Αετό Οφρυνίου) προέρχονταν ακριβώς από αυτήν τη μεταγραφική αγορά.

Και από την ίδια κατηγορία αναζητείται μία ακόμη αξιόλογη περίπτωση προσθήκης για την επιθετική γραμμή του αγωνιστικού συνόλου, που διαχειρίζεται ο Μανουέλ Ρόκα…

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top