Ο Τόρες, ο Αραβίδης και η… τρίτη επιλογή

Προσπάθεια για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού από πλευράς Ηρακλή.

Το γεγονός ότι ο κόουτς της ομάδας επιλέγει να χρησιμοποιεί σχηματισμό με δύο επιθετικούς στη βασική ενδεκάδα, κάνει την παρουσία της τριπλέτας των Περόνε, Νιαμπούγιου και Ρόβα να φαντάζει μη επαρκής αριθμητικά, ως προς το να καλύψει το συγκεκριμένο πλάνο.

Η επιλογή του Γιώργου Παυλίδη αποτελεί μία κίνηση, η οποία ίσως χρειαστεί τον χρόνο της, προκειμένου να αποδώσει και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιτελείς του Ηρακλή στρέφονται εκ νέου στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη «έτοιμου» φορ.

Έχουν στο προσκήνιο τις επαφές με δύο διαφορετικού τύπου κυνηγούς, τον Νταβίντ Τόρες και τον Χρήστο Ααραβίδη.

Ο πρώτος είναι ο κλασικός σέντερ φορ περιοχής, δυνατός, αρκούντως ψηλός (1.83) και ικανός να αναλάβει ρόλο «φουνταριστού», δίνοντας μάχες σώμα με σώμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο δεύτερος είναι περισσότερο περιφερειακός επιθετικός, ως προς τη σωματοδομή και τον τρόπο παιχνιδιού του, αγωνίζεται όμως με άνεση στο κέντρο της γραμμής κρούσης, όταν απαιτηθεί, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση του Χρήστου Ρόβα.

Όσον αφορά στον Νταβίντ Τόρες, η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τη συνεργασία του με την Οντινιέντ, την ομάδα της πατρίδας του στην οποία αγωνίζεται και γίνονται προσπάθειες μέχρι τελευταίας στιγμής, μήπως βρεθεί διέξοδος στο όλο θέμα.

Ο Χρήστος Αραβίδης, από την πλευρά του, έχει βγει στη μεταγραφική αγορά τις τελευταίες μέρες, ως ελεύθερος από τον ΟΦΗ και δεν συζητά μόνο με τον Ηρακλή, καθώς «βλέπει» και προς τη λύση του εξωτερικού.

Οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την προοπτική τρίτης επιλογής για τη συγκεκριμένη θέση, από τις προτάσεις, που έχουν να διαχειριστούν και ίσως προχωρήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση, αν και εφόσον δεν τελεσφορήσει κάποια από τις περιπτώσεις Τόρες και Αραβίδη, με τις εξελίξεις να σημειώνονται ίσως και εντός της σημερινής (31/1) τελευταίας – τυπικά – μέρας των μεταγραφών.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι για την κατηγορία των ποδοσφαιριστών, στους οποίους στοχεύει ο Ημίθεος (με ελεύθερη μεταγραφή), υπάρχει ανοιχτό και το «παράθυρο» των πρώτων 15 ημερών του Φεβρουαρίου…

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top