Να το «τελειώσει» από νωρίς… (17:00)

Με σοβαρότητα, ο Ηρακλής, καλείται να «καθαρίσει» γρήγορα τον Εθνικό στο Ιβανώφειο, για να αποκτήσει δυνατότητα συντήρησης δυνάμεων.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στο καταλληλότερο χρονικό σημείο έρχεται για τον Ηρακλή αυτός ο αγώνας με τον Εθνικό στο Ιβανώφειο, καθώς οι «κυανόλευκοι» διάγουν μία περίοδο, κατά την οποία επιχειρούν να αναρρώσουν από την ταλαιπωρία των διαδοχικών τραυματισμών βασικότατων στελεχών τους.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Ημίθεος θα πρέπει να εμφανιστεί συγκεντρωμένος, σοβαρός και αποφασισμένος να «τελειώσει» το ματς όσο το δυνατόν νωρίτερα, απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο και εξαιρετικά αδύναμο, φέτος, αντίπαλο, προκειμένου να έχει την ευεργετική ευκαιρία συντήρησης δυνάμεων και παροχής χρόνου συμμετοχής σε παίκτες, οι οποίοι έρχονται από τη «δεύτερη πεντάδα».

Ο Κώστας Μέξας, σε αυτήν την προσπάθεια, θα έχει όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα, αλλά θα είναι εξαιρετικά ευχάριστο για εκείνον, αν του δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει πολύτιμες ανάσες σε παίκτες, που «τραβάνε πολύ κουπί», όπως οι Κακαρούδης, Πολυτάρχου, Σοκ και Ρουτκάουσκας (πρωτευόντως), αλλά και οι Αθανασούλας – Καλαϊτζίδης, σε δεύτερο επίπεδο.

Ο αγώνας Ηρακλής – Εθνικός στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top