Αγώνας λεπτών ισορροπιών με Διαγόρα (17:00)

Μάχη για την πολύτιμη νίκη για τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, σε αγώνα, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια – Προσπάθεια μέχρι τελευταίας στιγμής για Πολυτάρχου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η δικαιολογία της ευκαιρίας του δευτέρου γύρου, που υπάρχει για τις ήττες σε Λάρισα και Κω, με τον Ηρακλή να αντιμετωπίζει Ερμή και Ιπποκράτη στο Ιβανώφειο και να έχει τη δυνατότητα για το 1-1, δεν υπάρχει στο τρίτο στη σειρά δυνατό παιχνίδι, που καλείται να δώσει η ομάδα του Κώστα Μέξα.

Αντίπαλος, τούτη τη φορά, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, με το αγωνιστικό σκηνικό να μεταφέρεται στην έδρα των «κυανολεύκων» και το – καταφανέστατο – “must win” να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Ώστε η ομάδα να αποφύγει μια – απευκταία – περιπέτεια, ανάλογη με εκείνη που βίωσε την περσινή χρονιά, όταν πλήρωσε ξεκάθαρα την – κάκιστη – ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας στο Ιβανώφειο.

Απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο, το οποίο διαθέτει μια πλειάδα πρωτοκλασάτων για την ελληνική Α2 παικτών, ο κόουτς του Ηρακλή θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Κακαρούδη, έστω και με τη χρήση προφυλακτικής μάσκας για το τραυματισμένο μάτι του και έτοιμο τον Μιχάλη Λιάπη, που ξεπέρασε τον – ευτυχώς – ελαφρύ τραυματισμό του.

Το ιατρικό επιτελείο θα συνεχίσει μέχρι την τελευταία στιγμή την προσπάθεια να καταστεί έτοιμος να βοηθήσει στην κρίσιμη αναμέτρηση και ο Μιχάλης Πολυτάρχου, κάτι, που αυτή τη στιγμή αρχίζει να φαντάζει ως εξαιρετικά πιθανό.

Ο αγώνας Ηρακλή – Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.

Παράλληλα, η BlueArena θα μεταφέρει την εξέλιξή του, μέσω “live” ενημέρωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top