Η κρίσιμη σύσκεψη κράτησε στη Θεσσαλονίκη τον αντιπρόεδρο

Ο Στάθης Καραντώνης παρέτεινε την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήθελε να είναι παρών στη σημαντική συνάντηση της Μίκρας.

Ο αρχικός προγραμματισμός του Στάθη Καραντώνη ανέφερε ότι θα αναχωρούσε, με τελικό προορισμό τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, χθες, Παρασκευή 28/12.

Όμως, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών οδήγησαν τα πράγματα στη σύγκληση μιας σημαντικής σύσκεψης για το διοικητικό συμβούλιο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, στην οποία ο αντιπρόεδρος ήθελε να είναι παρών, ιδίως εν τη απουσία του προέδρου, Τομ Παπαδόπουλου.

Μέσα από τη συγκεκριμένη σύσκεψη, αποφασίσθηκε ο χειρισμός των θεμάτων, που έχουν να κάνουν με το οικονομικό και η άμεση τακτοποίηση του ζητήματος, το οποίο προέκυψε με την αντίδραση του Κλέιτον, ενώ οριστικοποιήθηκε – με βάση και τις εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας – η λίστα των υπό αποχώρηση ποδοσφαιριστών.

Επίσης «άναψε το πράσινο φως» για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, με βάση και τη σχετική έγκριση, την οποία έδωσε ο μεγαλομέτοχος, ο οποίος είναι πλήρως ενήμερος για όλες τις εξελίξεις.

Έχοντας δρομολογηθεί τα σχετικά ζητήματα, ο Στάθης Καραντώνης αναχωρεί αύριο, Κυριακή 30/12, ενώ μετά τις γιορτές αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Τομ Παπαδόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top