Πριμ πεντάδας νικών από Δρακόπουλο

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα «ζεστάνει» για τα καλά τους παίκτες της ομάδας, απολύτως ικανοποιημένος από τις αγωνιστικές επιδόσεις τους.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος είχε υποσχεθεί στους παίκτες του Ημίθεου ότι, αν και εφόσον καταφέρουν να συμπληρώσουν μία νικηφόρα πεντάδα αγώνων, συμπεριλαμβανομένου και αυτού με τον Ιωνικό, θα τους χορηγήσει αυτομάτως πριμ για αυτήν την επιτυχία.

Μετά τον αγώνα του Ιβανωφείου με τη νικηφόρα έκβαση κόντρα στους Νικαιώτες, έμπλεος χαράς και ενθουσιασμού ο «κυανόλευκος» διοικητικός ηγέτης ανακοίνωσε στα αποδυτήρια ότι δεν λησμόνησε τη δέσμευσή του απέναντί τους.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Καταβάλλατε συγκλονιστική προσπάθεια και αποδείξατε ποιες είναι οι δυνατότητες του Ηρακλή. Όπως σας είχα υποσχεθεί, μετά από αυτή τη νίκη δικαιούστε το πριμ. Αύριο (σ.σ. σήμερα) να ξέρετε ότι θα το εισπράξετε. Από εσάς θέλω προσήλωση στο στόχο και ανάλογη συνέχεια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Δρακόπουλος, με την ανακοίνωσή του να γίνεται δεκτή με ιδιαίτερη με θέρμη στα «κυανόλευκα» αποδυτήρια.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top