Με προσοχή, για τη συνέχιση του νικηφόρου σερί (17:00)

Κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, ο Ηρακλής επιδιώκει να επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία του και να εξασφαλίσει τη νίκη μέσα στο Μεσολόγγι.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Να παραμείνει στον δρόμο των θετικών αγωνιστικών επιδόσεων θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα στο Μεσολόγγι ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Πρόκειται για μία ακόμη αναμέτρηση, η οποία προσφέρεται στο συγκρότημα του Κώστα Μέξα, προκειμένου να «ανοίξει τα φτερά του» και να δείξει ότι άφησε οριστικά πίσω του τον προβληματισμό και τις αδυναμίες της εκκίνησης της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και την όλη αμφισβήτηση, η οποία είχε κορυφωθεί από την εικόνα εκείνου του κακού αγωνιστικού απογεύματος στο Μαρούσι.

Από τότε, άλλαξαν δομικά πράγματα στην ομάδα, όπως η έλευση ενός προπονητή, ο οποίος δείχνει να «δουλεύει» διαφορετικά το σύνολό του, σε άμυνα (εδώ ήταν και η μεγάλη αδυναμία) και επίθεση. Το κυρίαρχο της παρουσίας του νέου κόουτς έχει να κάνει με την άμεση προώθηση του Ρονάλντας Ρουτκάουσκας σε βασικό ρόλο και της προσαρμογής του στην τακτική των «κυανολεύκων», μετατρέποντας την παρουσία του Λιθουανού ψηλού σε απολύτως πρωταγωνιστική και κομβική για την επιθετική αποτελεσματικότητα του Ηρακλή.

Ο σημερινός αντίπαλος προέρχεται από πορεία χαμηλών πτήσεων, η οποία οδήγησε στην αποχώρηση του Γιάννη Δημητριάδη από τον πάγκο και την προσωρινή παρουσία του μέχρι πρότινος βοηθού του, Ηλία Μούτσιου, σε αυτόν, τουλάχιστον για τον αγώνα απέναντι στον Ημίθεο.

Στην ομάδα του Μεσολογγίου υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι αν δεν προσεχθούν μπορεί να κάνουν τη ζημιά και οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να μείνουν μακριά από περιπέτειες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, διασφαλίζοντας τον στόχο της νίκης, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Ο αγώνας Χαρίλαου Τρικούπη – Ηρακλή θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στις 17:00 και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι του καλαθοσφαιρικού «Γηραιού» στο YouTube.  

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top