Συναποφασίζουν με τον κόουτς τις επόμενες κινήσεις

Μετά την αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη, η διοίκηση διαβουλεύεται με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, σχετικά με τις αποφάσεις, που πρέπει να ληφθούν για το αγωνιστικό τμήμα.

Η πρώτη απόφαση της διοικητικής ηγεσίας, μετά και τη νέα παταγώδη αποτυχία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, ήταν η λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παύλο Μυροφορίδη.

Το περιβάλλον της συγκεκριμένης συνεργασίας είχε καταστεί, πλέον, πλήρως απρόσφορο και η υπόθεση οδηγήθηκε μονοδρομικά προς την κατεύθυνση του διαζυγίου. Η διοίκηση αποφάσισε ότι επιβάλλεται – στην παρούσα φάση – να αναλάβει η ίδια δράση και να λάβει η ίδια αποφάσεις, οι οποίες αφορούν αμέσως στο αγωνιστικό τμήμα, χωρίς να υπάρχει το ανάχωμα της οποιασδήποτε αντίρρησης από τον τεχνικό διευθυντή.

Μάλιστα, σήμερα, ο Τομ Παπαδόπουλος και οι διοικητικοί συνεργάτες του θα έχουν διαβούλευση με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, προκειμένου να ζητήσουν τη δική του εισήγηση σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της όλης κατάστασης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέμα της στάσης του επίσημου Ηρακλή έναντι του ποδοσφαιρικού τμήματος, πέραν της άποψης, που θα εκφράσει ο κόουτς, αναμένεται να διαδραματίσουν ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος Ηλίας Θεοδωρίδης και ο άμεσος συνεργάτης του, Φάνης Τουτζιάρης.

Πάντως, οι εκτιμήσεις, που υπάρχουν, εξακολουθούν να επιμένουν ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν είναι υπέρ των επιθετικών μέτρων κατά των ποδοσφαιριστών, αλλά υπέρ της ενωτικής προσπάθειας, εκ μέρους  όλης της «κυανόλευκης» οικογένειας, προκειμένου, με συνεχείς προσπάθειες «φρεσκαρίσματος» του βασικού σχήματος της ομάδας από μέρους του, να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Ο 42χρονος τεχνικός στοχεύει στο να περάσει με τις λιγότερες – από εδώ και πέρα – δυνατές απώλειες το διάστημα του ενός μηνός και κάτι, που υπολείπεται μέχρι την περίοδο των μεταγραφών, ώστε να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες και για εκείνον προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, σε μία απόπειρα για ουσιαστική βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας.

Πάντως από σήμερα και έπειτα, με βάση την πορεία των επαφών διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας αναμένονται οι περαιτέρω αποφάσεις…

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top