Πολυσήμαντα σπουδαία, η προσθήκη του Ηλία Θεοδωρίδη

Πολυτέλεια, της οποίας στερείται ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, η μη αξιοποίηση παραγοντικών μονάδων αυτού του επιπέδου…

Γεμάτη σοφία η επιλογή και η απόφαση του Τομ Παπαδόπουλου, να εντάξει στο διοικητικό δυναμικό της ΠΑΕ τον Ηλία Θεοδωρίδη. Μπορεί να πρόκειται για μία τυπική εξέλιξη, καθώς από πέρσι ο έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγων ήταν κοντά στην ομάδα και στήριζε σημαντικά, αλλά πρόκειται για μία επιβεβλημένη και επωφελή για τον Ηρακλή, κίνηση.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος του μέλλοντος θα είναι τόσο διοικητικά ισχυρός και αυτάρκης, ώστε να το μπορεί, όμως σε αυτήν τη φάση, κανείς ισχυρός παραγοντικά δεν περισσεύει.

Και ο Ηλίας Θεοδωρίδης διατηρεί ξεκάθαρα όλα τα εχέγγυα, τα οποία μπορούν να του προσδώσουν την ιδιότητα ενός ικανότατου και ισχυρού παραγοντικού στελέχους. Διατηρεί σημαντική εμπειρία στα ποδοσφαιρικά πράγματα και η διαδρομή του απέδειξε ότι πρόκειται για έναν επιχειρηματία, ο οποίος επενδύει στην πράξη (και όχι στο πεδίο της θεωρίας) στον χώρο.

Μάλιστα, το κάνει με τέτοιο τρόπο (όπως απέδειξε, μέσω της πολιτείας του στον Αγροτικό Αστέρα), ώστε να δημιουργεί έργο και να αφήνει πίσω του υγιείς οικονομικές συνθήκες, στοιχείο υπερπολύτιμο για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Ένας τέτοιας νοοτροπίας και πολιτικής επιχειρηματίας και ποδοσφαιρικός παράγων, ΕΠΡΕΠΕ να ενταχθεί στη νέα διοικητική προσπάθεια, η οποία αποβλέπει στην εκ βάθρων αναδόμηση του ποδοσφαιρικού «Γηραιού».

Κι αν θέλετε να δούμε την παρουσία του και υπό την οπτική της περαιτέρω ενίσχυσης της ιδιοκτησιακής κατάστασης της ΠΑΕ, και αυτό, προς απόλυτο όφελος του Συλλόγου και της μελλοντικής προοπτικής του συντείνει…

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top