Επικίνδυνη αποστολή στην Καστοριά

Απέναντι στους φιλόδοξους ακρίτες, ο Ηρακλής θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις (17:00).

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η έκβαση της αναμέτρησης στο Μαρούσι άφησε σημαντικές πληγές στον καλαθοσφαιρικό Ηρακλή και προκάλεσε την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Παράλληλα, προκάλεσε την αίσθηση ότι ο φετινός «Γηραιός», παρά τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αγωνιστικό δυναμικό του, θα ταλαιπωρηθεί από τις ίδιες αδυναμίες με την ομάδα της περασμένης σεζόν, δηλαδή θα είναι ικανός να επικρατεί των κατά πολύ υποδεέστερων ομάδων εντός και εκτός έδρας, αλλά θα δυσκολεύεται να κάμψει την αντίσταση μεσαίων και ισχυρών αντιπάλων, ιδίως μέσα στο σπίτι τους.

Η αλλαγή προπονητή πραγματοποιήθηκε και, τώρα, απέναντι στην φιλόδοξη, φέτος, Καστοριά, σε έναν επικίνδυνο εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2, οι «κυανόλευκοι» καλούνται να μετρήσουν δυνάμεις και αγωνιστικές αντοχές.

Το σημερινό απογευματινός παιχνίδι, αποτελεί το ντεμπούτο της νέας εποχής του Κώστα Μέξα στον «κυανόλευκο» πάγκο, με τον 42χρονο κόουτς να επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη κόντρα έχει την ίδια ιδιαιτερότητα, που είχαν τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τον Απόλλωνα Πατρών για τον περσινό Ηρακλή, όταν του στοίχισαν καθοριστικά στη διαδικασία των play offs, οδηγώντας στη μη επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Απέναντι σε μία ομάδα, η οποία φιλοδοξεί (και δείχνει να έχει τις αγωνιστικές προϋποθέσεις) για να είναι στην πρώτη πεντάδα, ο Ημίθεος θα διεκδικήσει τη νίκη, για να την κρατήσει – ενδεχομένως – και ως εφόδιο για μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος και Σταμάτης Μπένας είναι διαθέσιμοι, προσφέροντας περισσότερες λύσεις στις θέσεις «4» και «5», ενώ η συνεχιζόμενη απουσία του Μιχάλη Γιαννακίδη θα στερήσει τον Κώστα Μέσα από την πρώτη εναλλακτική επιλογή του στο «2».

Ο αγώνας Καστοριά – Ηρακλής θα διεξαχθεί στο Κλειστό ΔΑΚ Καστοριάς, και το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 17:00.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top