Θέλουν να καταργήσουν και την αφαίρεση βαθμών για μη αδειοδότηση!

Κοντεύουν να καταργήσουν ακόμη και την αδειοδότηση, τώρα που έκαναν – για μια ακόμη φορά – τη «δουλειά» τους με τον Ηρακλή!…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Διαφορετικές ποινές για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια συμμετοχής στη Super League εισηγείται η ΕΠΟ, βγάζοντας από το τραπέζι την ποινή αφαίρεση βαθμών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ κατέθεσε πρόταση με εναλλακτικές ποινές για όσες ΠΑΕ δεν καταφέρουν να περάσουν τον σκόπελο της αδειοδότησης. Η Ομοσπονδία στην πρότασή της αναφέρει πως οι μη αδειοδοτημένες ομάδες θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά στην 11άδα τους επτά παίκτες με δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική, ενώ δεν θέτει όριο για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, θα απαγορεύεται μεταγραφή ποδοσφαιριστή με καταβολή αντιτίμου σε άλλη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων δανεισμού.

Ακόμα, θα επιτρέπεται η ανανέωση απεριόριστων εκ των υφιστάμενων συμβολαίων καθώς και εγγραφή ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών (ανεξαρτήτως εθνικότητας), όπως και η δυνατότητα εγγραφής μόνο δύο ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών (ανεξαρτήτως εθνικότητας και ηλικίας).

Τέλος, το κόστος του συνόλου των συμβολαίων (μαζί με τις νέες εγγραφές ή ανανεώσεις) δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το ύψος της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου σε καθαρά ποσά.

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

Τομ για όλους και για όλα: «Τακτοποιώ τα πάντα! – ΄Ερχομαι την Τρίτη»

Ποδόσφαιρο

Καραντώνης: «Ο Τομ θα καλύψει τη Μ. Πέμπτη τις οφειλές προς τους παίκτες!»

Ποδόσφαιρο

Back to Top