Αποσυντονίστηκε στο δεύτερο μέρος και έμεινε στο 1-1

Σαφώς ανώτερος ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στην εκκίνηση με Κλέιτον, αλλά στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές οδήγησαν σε ισορροπία και ισοπαλία.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ της προαγωνιστικής περιόδου, ο Ηρακλής πήρε καλό βαθμό, όσο δεν παρενέβησαν στην αναμέτρηση οι παράμετροι διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα, όπως η πραγματοποίηση πολλών αλλαγών. Το τελικό 1-1 του Ημίθεου με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος.

Στο πρώτο μέρος και με τη σέντρα – ακριβώς – του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Κλέιτον και στη συνέχεια επέβαλαν τον ρυθμό τους, υποτάσσοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης σε δεύτερο ρόλο.

Ωστόσο, η ανάγκη του Αλέκου Βοσνιάδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη του πλούσιου αγωνιστικά ρόστερ του, οδήγησε σε αποσυντονισμό τον «Γηραιό» στο δεύτερο ημίχρονο και σε ισορρόπηση του παιχνιδιού από την πλευρά των φιλοξενουμένων, οι οποίοι και έφτασαν στην ισοφάριση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ας θυμηθούμε την εξέλιξη του φιλικού αγώνα του Καυτανζογλείου, όπως την κατέγραψε το “live” της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 1-0. Ο Ηρακλής αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους με το γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόνο στα τελευταία λεπτά γνώρισε πίεση.

45΄+1΄ Δυνατό σουτ του Ζοάο Πέδρο, εκπληκτική απόκρουση του Αμπάρη.

39΄ Ο Ντούνης στη σέντρα – σουτ, ο Βάσιτς επεμβαίνει.

34΄ Ο Κουτρομάνος αποχωρεί και στη θέση του περνά ως δεξιός μπακ ο Γιαννίτσης.

33΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Κλέιτον, επενέβη ο Βάσιτς.

31΄ Τελευταία στιγμή δεν βρίσκει τη μπάλα από επίκαιρη θέση ο Ντούνης.

20΄ Ο Κλέιτον δοκίμασε το πόδι του, ο Βάσιτς μπλόκαρε.

6΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από Χιντζίδη, δύσκολα ο Βάσιτς.

1΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ: Ο Κλέιτον εκμεταλλεύεται ολιγωρία των αντιπάλων, κλέβει τη μπάλα και πλασάρει, κάνοντας από το πρώτο λεπτό το 1-0.

1΄ Έναρξης της αναμέτρησης.

 

@ Σε… καναπέ κοντά στον πάγκο του Ηρακλή κάθονται ο Παύλος Μυροφορίδης και ο Σάκης Χατζόγλου, ελέω… της σχετικής καμπάνιας της ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Αμπάρης (46΄ Γρηγοριάδης), Κουτρομάνος (34΄ Γιαννίτσης), Χιντζίδης (70΄ Κανακούδης), Ζιαμπάρης (46΄ Κουκόλης), Κούσας (70΄ Κωστούλας), Μουμίν (46΄ Καλτσάς), Παναγιωτούδης (70΄ Καζναφέρης), Πασάς (46΄ Πτηνόπουλος), Ντούνης (46΄ Γεωργίου), Κλέιτον (46΄ Μενδρινός), Χασομέρης (46΄ Ρόβας).

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top