Όλοι σκοράρουν, όλοι πληρώνουν!

Πάρα πολλές είναι οι στοιχηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν το Σάββατο, με τα πρωταθλήματα να έχουν φουλ δράση. Ξεχωρίσαμε τη δύσκολη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δύσκολο έργο έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Θέλτα.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Ποια είναι τα προγνωστικά μας;

 

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης

 

Από τεράστιο διπλό στην έδρα της Λεβάντε με σκορ 2-1 έρχεται η Θέλτα. Η ομάδα του Βίγκο είχε εξαιρετική εικόνα, με τον κόουτς Μοαμέντ να είναι εκείνος που έχει αλλάξει το… κλίμα στο σύλλογο. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο έκανε δύσκολη τη ζωή της στο μίνι τοπικό ντέρμπι με τη Ράγιο Βαγεκάνο. Ζορίστηκε, ωστόσο επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη στον Γκριεζμάν. Σαφώς πιο μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας τώρα για τους «ροχιμπλάνκος», που πάντως μπορούν να βρουν το γκολ. Το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους, που θα πάρουν δύναμη από την έδρα. Πάνω από τον διπλασιασμό το G/G και θα μπει στις επιλογές μας.

 

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

 

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε με το αριστερό και πολλά… παράπονα στο φετινό πρωτάθλημα. Ηττήθηκε μεν 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχει όμως κάθε λόγο να «φωνάζει», καθώς το πέναλτι με το οποίο γνώρισε την ήττα ήταν επιεικώς «τραβηγμένο». Σε κάθε περίπτωση ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έρχεται από την τεράστια πρόκριση στους ομίλους του Champions League και έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Σήμερα πάντως, δοκιμάζεται σε δύσκολη έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Δέχεται γκολ συνήθως η «Ένωση» στην Τρίπολη και το αμφίσκορο πληρώνει καλά. G/G λοιπόν η επιλογή μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top